26-04-2015, 01:00 PM
(26-04-2015, 11:12 AM)'man123' نوشته: سلام دوستان
خسته نباشید
من یک سوال مهم دارم که واقعا داره منو عذاب میده و به آینده ام بستگی داره. ممنون میشم اگر کسی میدونه جواب بده:
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد هستم و شهریور 94 فارغ التحصیل میشم. قصد دارم تا برای پذیرش خارج از کشور اقدام کنم. اما میخوام قبل از اقدام برای اپلی، پاسپورتم دستم باشه تا اگر خدا کمک کرد و تونستم پذیرش بگیرم، وقتم برای گرفتن پاسپورت هدر نره.
اینجور که من تاپیک رو خوندم، یکی از آسون ترین راه ها اینه که برم یکی از کاروان هایی که برای کربلا مسافر میبرن و از اونا بخوام که بهم نامه بدن که من میخوام با کاروان اونها برم سفر زیارتی کربلا. حالا سوال من اینه که:
1- بعد از اینکه از کاروان نامه گرفتم، این نامه رو باید کجا ببرم؟؟؟ دانشگاه؟نظام وظیفه دانشگاه؟؟؟نظام وظیفه استان یا شهرستان؟ و کلا روندش چه جوری هست؟؟؟
2- آیا میتونم بعد از اینکه پاسپورت اومد درب منزل، از رفتن به سفر زیارتی خودداری کنم؟؟؟ یا حتما باید برم؟؟؟
3- آیا پاسپورتی که به این شکل بگیرم بعدها مشکل ساز نمیشه؟؟؟ به فرض اینکه من بتونم پذیرش تحصیلی در فلان دانشکاه کشور X رو بگیرم، آیا می تونم با همین پاسپورت از کشور خارج بشم؟؟؟؟ یعنی این پاسپورت از نظر اعتبار با سایر پاسپورت ها یکی هست؟؟؟ به من این اجازه رو میده برای ادامه تحصیل (به شرط داشتن پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور) از کشور خارج بشم؟؟؟
ممنون میشم اگر کسی میدونه جواب بده چون واقعا دارم اذیت میشم.
من این مراحل رو انجام ندادم و طبعاً باهاش آشنایی لازم رو ندارم. مسألهای که میگم تا حدودی کلیت قضیه است. دوستان اگر اطلاع دقیقتری دارن جزئیات اضافه کنند.
1- شما نامه کاروان رو که میشه علت خروج از کشورتون میبرین سازمان نظام وظیفه عمومی، حالا نمیدونم این مراحل در شهرستانها قابل پیگیری هست یا نه. بعد از مراجعه به بانک قوامین و واریز مقدار وجه تعیین شده براتون به عنوان وثیقه. در سامانه اجازه خروج برای شما صادر میشه. این سامانه رو مراکزی که میخان خروج شما رو چک کنند که شمال فرودگاهها و مراکز پلیس +10 در اختیار دارن. پس زمانی که اجازه صادر میشه، میرید و گذرنامه رو دریافت میکنید.
2- در واقع اجباری به خروج شما نیست. فقط باید در مدت تعیین شده که همان تا سقف 10 روز پس از تاریخ اتمام خروجه به اداره گذرنامه مراجعه کنید و حضورتون رو اعلام کنید. توجه داشته باشید که در صورتی که حضورتون رو اعلام نکنید، ممنوع خروج میشین تا مدتی و وثیقه شما تسخیر خواهد شد.
3- پاسپورتون همان پاسپورت عادیه فقط این اجازه خروجه که فرقی که کارت پایان/معافیت خدمت داره با شمایی که مشمولین فرق میکنه.
در صورت پذیرش از هر دانشگاهایی باید برید از طریق سامانه ورزارت علوم معافیت تحصیلی دریافت کنید که مجدداً همین مراحل به مراحل فوق اضافه میشه.
توجه کنید که من مطالب رو کمی خلاصه کردم و تا حدودی عامیانه نوشتم. به طور خلاصه شما باید یک دلیلی (که همان نامه کاروان شماست) تهیه کنید و برید نظام وظیفه. مابقی کارا رو اپراتورهای اونجا بهتون معرفی میکنند.
موفق باشید.
1- شما نامه کاروان رو که میشه علت خروج از کشورتون میبرین سازمان نظام وظیفه عمومی، حالا نمیدونم این مراحل در شهرستانها قابل پیگیری هست یا نه. بعد از مراجعه به بانک قوامین و واریز مقدار وجه تعیین شده براتون به عنوان وثیقه. در سامانه اجازه خروج برای شما صادر میشه. این سامانه رو مراکزی که میخان خروج شما رو چک کنند که شمال فرودگاهها و مراکز پلیس +10 در اختیار دارن. پس زمانی که اجازه صادر میشه، میرید و گذرنامه رو دریافت میکنید.
2- در واقع اجباری به خروج شما نیست. فقط باید در مدت تعیین شده که همان تا سقف 10 روز پس از تاریخ اتمام خروجه به اداره گذرنامه مراجعه کنید و حضورتون رو اعلام کنید. توجه داشته باشید که در صورتی که حضورتون رو اعلام نکنید، ممنوع خروج میشین تا مدتی و وثیقه شما تسخیر خواهد شد.
3- پاسپورتون همان پاسپورت عادیه فقط این اجازه خروجه که فرقی که کارت پایان/معافیت خدمت داره با شمایی که مشمولین فرق میکنه.
در صورت پذیرش از هر دانشگاهایی باید برید از طریق سامانه ورزارت علوم معافیت تحصیلی دریافت کنید که مجدداً همین مراحل به مراحل فوق اضافه میشه.
توجه کنید که من مطالب رو کمی خلاصه کردم و تا حدودی عامیانه نوشتم. به طور خلاصه شما باید یک دلیلی (که همان نامه کاروان شماست) تهیه کنید و برید نظام وظیفه. مابقی کارا رو اپراتورهای اونجا بهتون معرفی میکنند.
موفق باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers