03-05-2015, 11:18 PM
اول اینکه حضور بلندمدت ایشون در خارج از آمریکا هم میتونه باعث باطل شدن گرین کارتشون بشه و گفته میشه که برای حفظش نباید بیشتر از 6 ماه در سال یا سفرهای مکرر 2 ماهه در یک سال داشته باشند طوری که در مجموع اینطور برداشت بشه که در آمریکا زندگی نمی کنند. حالا ممکنه در دوره های مختلف سخت گیری ها کمتر و بیشتر باشه ولی کلیت این قضیه رو در نظر داشته باشید.
در مورد ویزای کار بهتره تاپیک های زندگی و کار در آمریکا رو بخونید. ولی به طور خلاصه به نظرم شرایط اون سخت تر از ویزای ازدواجی هست. در مورد پذیرش هم بهتره تاپیک های تحصیل در آمریکا و روادید آمریکا رو نگاه کنید. به طور خلاصه شما اگر ملزومات معدلی و نمره زبانی دانشگاه ها رو بتونید بیارین و هزینه تحصیل رو هم خودتون بتونید بپزدازید می تونید سریع پذیرش بگیرید ولی اگر بخواهید دنبال کمک هزینه باشید قدری وقت گیر هست و زحمت بیشتری داره. انجمن هایی رو که اشاره کردم بخونید در این موارد توضیح بیشتری داده شده ولی در مجموع فکر می کنم برای شما همون ویزای ازدواج دردسر کمتری داشته باشه و البته بهتره ایشون هم در آمریکا حضور داشته باشند به این شکل موقع بررسی پرونده زیاد جالب نیست.
در مورد ویزای کار بهتره تاپیک های زندگی و کار در آمریکا رو بخونید. ولی به طور خلاصه به نظرم شرایط اون سخت تر از ویزای ازدواجی هست. در مورد پذیرش هم بهتره تاپیک های تحصیل در آمریکا و روادید آمریکا رو نگاه کنید. به طور خلاصه شما اگر ملزومات معدلی و نمره زبانی دانشگاه ها رو بتونید بیارین و هزینه تحصیل رو هم خودتون بتونید بپزدازید می تونید سریع پذیرش بگیرید ولی اگر بخواهید دنبال کمک هزینه باشید قدری وقت گیر هست و زحمت بیشتری داره. انجمن هایی رو که اشاره کردم بخونید در این موارد توضیح بیشتری داده شده ولی در مجموع فکر می کنم برای شما همون ویزای ازدواج دردسر کمتری داشته باشه و البته بهتره ایشون هم در آمریکا حضور داشته باشند به این شکل موقع بررسی پرونده زیاد جالب نیست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -