05-05-2015, 08:44 AM
(05-05-2015, 05:15 AM)'hassan.totti' نوشته: سلام
دوستان من کارشناسی زیست از دانشگاه دامغان با معدل 15.5 و کارشناسی ارشد فیزیولوژی جانوری از دانشگاه خوارزمی (تربیت معلم) تهران با معدل 16 گرفتم. مقاله ندارم.بدون مقاله و با این شرایط از کدوم کشور شانس گرفتن پذیرش (بورس کامل)بیشتری دارم.
اینم یگم که دوست من از دانشگاه آسیلی ایتالیا بدون مدرک زبان هم بورس دکترا گرفته.
من در گرفتن ایلتس 7 مشکلی ندارم.
راهنمایی کنید ممنون میشم دوستان
دانشگاههای بسیاری در دنیا موجوده و عوامل مهمی برای پذیرش و بورس شدن موثر هستند. نمیشه شرایط مشابه ای رو برای دو هم رشته، حتی از یک دانشگاه در نظر گرفت. معدل، مقاله و کیفیت مقالات و سایر شاخص ها بر پذیرش و بورس تأثیر گذران. اگر سطح زبان خودتون رو در حدی که اشاره کردید میبینید که در اینصورت برای زبان اقدام کنید. در صورت امکان یک آزمون GRE هم در برنامه داشته باشید. نمره مناسب در این آزمون شانص پذیرش و بورسیه شما را از دانشگاههای آمریکا تا حد بسیار بالایی ارتقا خواهد داد. در مورد کانادا معدلهاتون تا اندازه ای واسه این کشور متوسط هست و با توجه به اینکه مقاله ندارین، جهت اقدام برای دانشگاههای برتر رقابت سختی را خواهید داشت. در مورد استرالیا همچنان قضیه معدل و مقاله دو اولویتی هست که بر پذیرش و بورس تأثیر گذار است، بدون مقاله تقریباً شانص بسیار پایینی برای دوره دکتری خواهید داشت چرا که این دوره کاملاً پژوهش محور است. نهایتا کشورهای اروپایی قضیه بورسیه به آن صورتی که ما انتظار داریم عموماً در کشور آلمان مطرح هست و در مورد سایر کشورها هم هر کدام شرایط خاص خودشان را دارند. پیشنهاد میشه که از قسمت کشورهای اروپایی بازدید کنید.
نهایتاً، به طور خلاصه اگر این امکان وجود داره که بتونید با دانشگاه یا پژوهشکده ای همکاری کنید که سوابق پژوهشی خودتون رو بهبود ببخشید، این کار را انجام دهید. بدون مقاله کار سختی در جذب پذیرش از دانشگاههای معتبر خواهید داشت و در مورد دانشگاههای متوسط به پایین، پذیرش شما به رقبای شما و همچنین وضعیت مالی دانشگاه بستگی داره. پیشنهاد من اینه که GRE را در برنامه خود حتماً قرار دهید که با گرفتن نمره یک مناسب تا حدی شانص پذیرش از دانشگاههای آمریکا و آلمان را افزایش دهید.
نهایتاً، به طور خلاصه اگر این امکان وجود داره که بتونید با دانشگاه یا پژوهشکده ای همکاری کنید که سوابق پژوهشی خودتون رو بهبود ببخشید، این کار را انجام دهید. بدون مقاله کار سختی در جذب پذیرش از دانشگاههای معتبر خواهید داشت و در مورد دانشگاههای متوسط به پایین، پذیرش شما به رقبای شما و همچنین وضعیت مالی دانشگاه بستگی داره. پیشنهاد من اینه که GRE را در برنامه خود حتماً قرار دهید که با گرفتن نمره یک مناسب تا حدی شانص پذیرش از دانشگاههای آمریکا و آلمان را افزایش دهید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers