05-05-2015, 11:41 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-05-2015, 01:30 AM توسط shubizkumbuli.)
(05-05-2015, 11:22 PM)'brood_poop' نوشته: ای ول شوبیز ایشالا موفقیت های بعدیت رو پشت هم طی کنی.هرچی قسمت هست همون برات جور شه
ممنون
البته کلا الان که تحقیق کردم دیدم خیلی ها بودن به موقع پروسس نشدن و به گرین کارت نرسیدن. برای همین تصمیم گرفتم فعلا اولویت رو بزارم رو کانادا. هر وقت دو تا کارت اقامت اومد دستم تصمیم میگیرم چی کار کنم.
بی خود نیست میگن سیلی نقد به از حلوای نسیه! به گذشته ام هم که نگاه می کنم میبینم واقعاً چه نقد هایی رو به هوای نسیه دادم رفتند!!! دیگه باید از این موضوع درس بگیرم :-)
البته کلا الان که تحقیق کردم دیدم خیلی ها بودن به موقع پروسس نشدن و به گرین کارت نرسیدن. برای همین تصمیم گرفتم فعلا اولویت رو بزارم رو کانادا. هر وقت دو تا کارت اقامت اومد دستم تصمیم میگیرم چی کار کنم.
بی خود نیست میگن سیلی نقد به از حلوای نسیه! به گذشته ام هم که نگاه می کنم میبینم واقعاً چه نقد هایی رو به هوای نسیه دادم رفتند!!! دیگه باید از این موضوع درس بگیرم :-)
از بچه های سایت مهاجرسرا اگر کسی میبینه، من تایید می کنم که برنده شدم. با آیدی shubizkumbuli و shubiz در مهاجرسرا عضو شدم ولی هر کاری می کنم ایمیل فعال سازی نمیاد که اونجا اعلام کنم. اگر لیست افراد بازدید کننده رو هم نگاه کنید shubiz رو میبینید. در ضمن یکی دو سال پیش هم مورد مشابهی پیش اومده بود و تو خود سایت هم اینطور که دوستم میگفت تاکید کرده بود که confirmation رو دور نندازید و چند وقت بعد دوباره چک کنید. برای همین ضرر نداره با تاخیر چک کنید دوباره.
ساعت 1 نیمه شب: دوستان مهاجر سرایی. این زیر میبینم که نزدیک به 130 نفرتون دارین این رو میخونید. فکر کنم سایتشون به صورت جدی مشکل داره. چون الان که شماره و فامیل خودم رو میزنم میگه کیستون پیدا نمیشه!!! حتما فردا دوباره چک کنید.
ساعت 1:30: درست شد!
ساعت 1:30: درست شد!