11-05-2015, 09:38 AM
در همون صفحه ای که قبولی رو اعلام کرده دقیق بخونید یک سری فرم هایی رو اشاره کرده که باید پر کنید و به آدرسی که گفته بفرستید. بعد از یک مدت براتون محل و زمان مصاحبه که معمولا سفارت آنکاراست اعلام میشه. بهتره همزمان با پیگیری این کارها کارت واکسیناسیون رو از پاستور بگیرید.
1- این موارد رو در ایمیل سفارت به طور مشخص میشه و نیازی نیست از الان نگران اینها باشید.
2- به طور مستقیم شاید حدود 3000 دلار هزینه کنید (حدود 1000 دلار هزینه های ویزا و مدیکال و حدود 2000 تا هم هزینه های رفت و آمد. البته شاید با صرفه جویی بشه این بخش رو کمتر هم کرد).
3- باید یک حداقل پولی رو نشون بدین که در حساب تون دارین. داشتن اسپانسر خوبه ولی اجباری نیست و خیلی ها با نامه تمکن مالی شخصی مشکل رو حل می کنند. حدود 30-20 هزار دلار یا معادل ریالی اون در حساب تون باشه به نظرم کفایت می کنه (اعداد دقیق که الزامی اند کمتر از اینهاست ولی به صورت عرفی بهتره بیشتر بگذارید).
در حال حاضر فرم ها رو پر کنید و بفرستید تا زمان و مکان مصاحبه مشخص بشه و بعد حدود 3-2 هفته مونده به زمان مصاحبه، مدارک رو برای سفارت بفرستید.
1- این موارد رو در ایمیل سفارت به طور مشخص میشه و نیازی نیست از الان نگران اینها باشید.
2- به طور مستقیم شاید حدود 3000 دلار هزینه کنید (حدود 1000 دلار هزینه های ویزا و مدیکال و حدود 2000 تا هم هزینه های رفت و آمد. البته شاید با صرفه جویی بشه این بخش رو کمتر هم کرد).
3- باید یک حداقل پولی رو نشون بدین که در حساب تون دارین. داشتن اسپانسر خوبه ولی اجباری نیست و خیلی ها با نامه تمکن مالی شخصی مشکل رو حل می کنند. حدود 30-20 هزار دلار یا معادل ریالی اون در حساب تون باشه به نظرم کفایت می کنه (اعداد دقیق که الزامی اند کمتر از اینهاست ولی به صورت عرفی بهتره بیشتر بگذارید).
در حال حاضر فرم ها رو پر کنید و بفرستید تا زمان و مکان مصاحبه مشخص بشه و بعد حدود 3-2 هفته مونده به زمان مصاحبه، مدارک رو برای سفارت بفرستید.
(11-05-2015, 12:38 AM)'مهمان' نوشته: سلام
ضمن عرض تشکر از مدیر و ناظران محترم سایت
شکر خدا من توی لاتاری 2016 قبول شدم . می خواستم ببینم باید چیکار کنم؟
1. آیا نیاز هست که ریز نمرات دانشگاهی رو هم ترجمه کنم؟
2. هزینه های مربوط به طی کردن این پروسه به صورت حدودی چقدره؟
3. آیا حتما باید توان مالی مناسبی برای پذیرفته شدن در مصاحبه داشت؟ (و یا داشتن اسپانسر در امریکا)
از دوستان متخصص در این زمینه که اطلاعات دقیق دارن خواهش میکنم پاسخ سوال هام رو بدهند و از استــــــــرس من بکاهنــــــد.
ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -