24-05-2015, 02:57 PM
(24-05-2015, 02:12 PM)'sk1353' نوشته:سلام آقاي ژوبيز
يه سوالي در مورد همين CIIPبرام پيش اومده. ظاهرا نحوه حضور در جلسه به صورت ويدئو كنفرانسي نيست و بصورت تكست هست. توي ايميل فيكس كردن تاريخ جلسه منو به يه لينكي بنام Blackboard Collaborate ارجاع داده. من تو اين سايت رفتم و با توجه به توضيحات ارائه شده منو به دانلود Launcher اين سايت راهنمايي كرد كه پس از دانلود و اجراي اون، براي رفتن به Roomي كه اونجا بود با Error مواجه شدم. آيا نيازه كه اين نرم افزار روي PC ما نصب باشه و اصلا نحوه حضور در اين جلسه چجوريه؟
با تشكر
همونطور که گفتید BB بستر کنفرانس آنلاین اونها هست و شما بایستی قبل از جلسه ملزومات لازم رو روی سیستم خودتون نصب کنید. خطا احتمالا مربوط به بسته بودن کنفرانس بوده. لینک کنفرانس رو باید دانلود کنید و در سات مقرر با برنامه اجرا کنید.
برای دوستانی که انجام ندادن مراحل به شرح زیره:
ابتدای وارد این آدرس بشید. یک فایل به صورت اتوماتیک برای شما دانلود میشه با نام meeting.collab ، سپس روی لینک خط دوم کلیک کنید تا
Blackboard Collaborate Launcher دانلود بشه. کلیک که کردید سیستم عامل رو انتخاب کنید و دانلود شروع میشه. وقتی لانچر رو نصب کردید اون فایل meeting.collab رو با دوبار کلیک کردن میتونید باز کنید.
مشا به محیط کنفرانس برده میشید و اونجا میتونید تنظیمات صدا و تصویر رو انجما بدید.
در روز کنفرانستون از ایمیل مربوطه ، فایل *.collab مخصوص اون جلسه رو دانلود و باز کنید تا واد جلسه بشید. اگر نت شما ضعیف شد یا lag داشته باشید صدای گوینده سرعت میگیره تا با صدای اصلی sync بشه.
برای دوستانی که انجام ندادن مراحل به شرح زیره:
ابتدای وارد این آدرس بشید. یک فایل به صورت اتوماتیک برای شما دانلود میشه با نام meeting.collab ، سپس روی لینک خط دوم کلیک کنید تا
Blackboard Collaborate Launcher دانلود بشه. کلیک که کردید سیستم عامل رو انتخاب کنید و دانلود شروع میشه. وقتی لانچر رو نصب کردید اون فایل meeting.collab رو با دوبار کلیک کردن میتونید باز کنید.
مشا به محیط کنفرانس برده میشید و اونجا میتونید تنظیمات صدا و تصویر رو انجما بدید.
در روز کنفرانستون از ایمیل مربوطه ، فایل *.collab مخصوص اون جلسه رو دانلود و باز کنید تا واد جلسه بشید. اگر نت شما ضعیف شد یا lag داشته باشید صدای گوینده سرعت میگیره تا با صدای اصلی sync بشه.