25-05-2015, 10:37 PM
(25-05-2015, 09:47 PM)'sk1353' نوشته:سلام و شب بخیر
خواستم بگم که مشکل گفته شده تو کامنت بالا رو پیدا کردم. مربوط به update نبودن java کامپیوتر میشد که اونم دردسر خودش رو داره. چون ما تحریم هستیم به سادگی نمیشه عمل آپدیت رو انجام داد و حتما باید از ف ی ل ت ر شکن استفاده کرد. اگه در هنگام وصل شدن به room با مشکل برخوردین به احتمال زیاد باید java رو update کنید.
با تشکر
کلا توصیه میشه دوستان از یک browser درست حسابی مثل Firefox یا Chrome استفاده کنند!
به ترتیب اینها نصب باشه احتمال مشکل خوردن کم میشه:
Java-x86، Java-x64
Adobe Flash Player for firefox and chrome,
Shockwave Player
پسورد: www.p30download.com
اینهایی که گذاشتم الان آپدیت هست. ولی 3 ماه دیگه مسلماً آپدیت نخواهد بود.
برای همین راه حل پایینی رو توصیه می کنم:
اگر هم میخواهید به کامپیوترتون سر و سامون بدید و همه فایل های مورد نیاز اینچنینی نصب و آپدیت باشن تا به مشکلات اینچنینی نخورید نسخه آخر این نرم افزار رو بگیرید و خودش همه چیز رو براتون آپدیت می کنه:
All in One Runtime
انتهای صفحه، Downloads رو بزنید و بعد tab ای که نوشته All in One Runtimes رو بزنید و برید جلو.
اینطوری دیگه دقیقه 90 غافل گیر نمیشید و سیستمتون برای موارد این چنینی آپدیت خواهد بود. چون خیلی موارد دیگه به غیر از بالایی ها رو هم براتون آپدیت می کنه.
کلا حتی اگر از CIIP هم استفاده نمی کنید توصیه می کنم نصب کنید. متاسفانه این فرهنگ غلط در ایران هست که کاربرا هیچ وقت نرم افزارهای اینچنینی رو آپدیت نمی کنند و به مشکلات شدید امنیتی هم بر میخورن.
به ترتیب اینها نصب باشه احتمال مشکل خوردن کم میشه:
Java-x86، Java-x64
Adobe Flash Player for firefox and chrome,
Shockwave Player
پسورد: www.p30download.com
اینهایی که گذاشتم الان آپدیت هست. ولی 3 ماه دیگه مسلماً آپدیت نخواهد بود.
برای همین راه حل پایینی رو توصیه می کنم:
اگر هم میخواهید به کامپیوترتون سر و سامون بدید و همه فایل های مورد نیاز اینچنینی نصب و آپدیت باشن تا به مشکلات اینچنینی نخورید نسخه آخر این نرم افزار رو بگیرید و خودش همه چیز رو براتون آپدیت می کنه:
All in One Runtime
انتهای صفحه، Downloads رو بزنید و بعد tab ای که نوشته All in One Runtimes رو بزنید و برید جلو.
اینطوری دیگه دقیقه 90 غافل گیر نمیشید و سیستمتون برای موارد این چنینی آپدیت خواهد بود. چون خیلی موارد دیگه به غیر از بالایی ها رو هم براتون آپدیت می کنه.
کلا حتی اگر از CIIP هم استفاده نمی کنید توصیه می کنم نصب کنید. متاسفانه این فرهنگ غلط در ایران هست که کاربرا هیچ وقت نرم افزارهای اینچنینی رو آپدیت نمی کنند و به مشکلات شدید امنیتی هم بر میخورن.