30-05-2015, 03:09 AM
با توجه به اینکه اشاره شده در حد اکستروژن هست طبق آیین نامه جدید شامل معافی میشه.
'Scoptroll dateline='' نوشته: سلام دوستان ...نتیجه MRI من این هست:Multiple level disc extrusion & protrusion with thecal sac and nerve root compression as follows:البته من حین خدمت دارم اقدام به معافیت میکنم و سرباز نیروی انتظامی هستم ... نتیجه ام . ار . آی رو پیش جراح بیمارستان امام سجاد ناجا بردم که بعدش یه عکس رادیولوژی هم ازم گرفتن و گفتن که 2 تا دیسک کمر و 2 تا دیسک گردنی داری (l4 و l5 و l3 و l4 و c5 و c6 و c6 و c7) و یه دونه از مهره هات هم مادرزادی سوراخه ... و در دستور پزشک نوشتن "هرنی دیسک" و منو به شورای پزشکی معرفی کردن ...میخوام بدونم که با توجه به جواب ام آر آی و دستور پزشک چقدر ممکنه که معاف شم؟...اینو هم بگم که درد های گردنی شدید و درد کمر زیادی هم دارم و اصلا نمیتونم به مدت طولانی سرپا واسم...خواهشا راهنمایی کنید منو چون چند روز دیگه شورای پزشکیم تشکیل میشه و اگه اطلاعاتی هست که تو شورا کمکم میکنه ممنون میشم بهم بگید .
Central extrusion at L4-L5
Bi foraminal protrusion ant L3-L4 & L5-S1
Smal Right paracentral disc protrusion at T11-T12 level
Smal & Tiny anterior wedging of L4 vertebral Body
Disc dehydration with variable degrees of almost all visualized disc spaces & decreased lumbar lordosis
small hemangioma at L4 vetebral body
Broad - based disc protrusion at C5-C6 & C6-C7 Levels
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -