04-06-2015, 10:44 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-06-2015, 12:30 AM توسط arioubarzan.)
(04-06-2015, 09:37 PM)'Artin88' نوشته:ممنون من ایمیل زدم و برای خودم و همسرم برای 4 آگوست ثبت نام کردیم. یک سوال ، به نظرتون اگر ویزامون اومد می ارزه که ما تاریخ لندینگ رو به خاطر شرکت در این کلاس ها عقب بندازیم ؟ یا اطلاعاتی که میدن رو بعدا میشه همونجا بدست آورد؟ من واقعا دلم میخواد شرکت کنم اما بنا به دلایلی اگر ویزامون بیاد ترجیح میدم در اسرع وقت (مثلا جولای) لند کنیم.
یه مساله ای هست و اونم بلیط هواپیماست که برای جولای الان فکر کنم گرون در بیاد و جای اقامت که شما که با خانواده هستید به نظرم باید از قبل هماهنگ کنید. از طرف دیگه به نظرم دیگه شما تا جولای دیگه ویزاتون میاد. جولای خوبه چونکه دانشجوها نیستن و مردم مسافرت بیشترن و خونه برای یکی دو ماه میشه سابلت کرد. ولی در نهایت من خودم که میخوام بلیط و جا رو بعد گرفتن ویزا درست کنم و ریسک نمیکنم. با این توصیف به نظر من کلاس رو برید چونکه ماها که ویزا نگرفتیم دو ماه دیگه ارجح تره که هنوزم ایران باشیم.
درباره سوال دوم، به نظرم کلاسها خیلی چیز زیادی به ما اضافه نمی کنن ولی تجربه خوبیه دیگه. راستش سیلابس کلاسها رو ندارم ولی اگر رزومه نوشتن و کاریابی و نتورکینگ و چیزهایی از جامعه کانادا و رشته هر کدوممون باشه میشه بدست آورد و اونجا هم همچین رفرنسهای آموزشی هست برای نیوکامرها.
درباره سوال دوم، به نظرم کلاسها خیلی چیز زیادی به ما اضافه نمی کنن ولی تجربه خوبیه دیگه. راستش سیلابس کلاسها رو ندارم ولی اگر رزومه نوشتن و کاریابی و نتورکینگ و چیزهایی از جامعه کانادا و رشته هر کدوممون باشه میشه بدست آورد و اونجا هم همچین رفرنسهای آموزشی هست برای نیوکامرها.