(13-06-2015, 10:55 AM)'فرید' نوشته:سلام
افرادی که مواد خواندن در ایران رشتشون در امریکا عوض می کنند که دچار مشکل ویزا نشوند و شما برعکس این کار کردید و مخصوصا دوبی که به این مسائل حساس تر از جاهای دیگه هستش. قطعا نانو مواد از رزومتون حذف کنید و بهتر دوبی نروید. آنکارا درسته که یک افیسری داره که امار ریجکتی های خیلی بالایی داره ولی این شانس هم دارید با کسی مصاحبه کنید که بهتون ویزا بدهد. الان برای ماه بعد هنوز آنکارا باز نکرده و اگه مدارکتون اماده باشه می تونید همون روزهای اول وقت بگیرید که فرصت کافی داشته باشید برای فرایند کلیرنس. ارمنستان وقت گرفتن سخت چون خیلی پرطفدار شده و ممکن نرسید به این ترم.
سلام خیلی ممنون از راهنماییتون. خیلی لطف می کنید این سوالات رو هم پاسخ بدین. در مورد دانشجوی دکتری بودن به نظر شما تو فرم DS چه بنویسم؟ آیا ممکنه که به این دلیل دوباره ریجکت بشم؟ همونطور که گفتم پارسال هیچ اشاره ای به این موضوع نکرده بودم و تو اولین جستجوی google اسم من به عنوان دانشجوی دکتری میاد.
همچنین کاری که تو ارشد انجام دارم مربوط به نانومواد میشه هرچند محاسباتی. آیا این ممکنه مشکل ساز بشه؟
سوال دیگه ای هم که دارم این هست که بین آنکارا و ارمنستان کدوم احتمال کمتری دارن که ریجکت کنن؟ چون این امکان هست که بتونم برای یک ترم دیفر کنم.
همچنین کاری که تو ارشد انجام دارم مربوط به نانومواد میشه هرچند محاسباتی. آیا این ممکنه مشکل ساز بشه؟
سوال دیگه ای هم که دارم این هست که بین آنکارا و ارمنستان کدوم احتمال کمتری دارن که ریجکت کنن؟ چون این امکان هست که بتونم برای یک ترم دیفر کنم.