(17-06-2015, 07:55 PM)'Mahsa7069' نوشته: سلام.من فوق لیسانس فیزیولوژی از دانشگاه علوم تحقیقات هستم.برای دکتری میخوام اپلای کنم.اروپا،کانادا یا امریکا.فول فاند میخوام.نمره ایلتس 8 دارم.معدل فوق 18.5 و معدل لیسانس 14.57.حداقل از دوتا استاد با درجه فول پروفسور میتونم توصیه نامه داشته باشم هردو در اروپا تحصیل کردن.یک مقاله ای اس ای دارم.
مرسی از راهنماییتون
سلام
برای همه جا میتونید اقدام کنید. فقط برای کانادا ممکنه معدل لیسانس شما خوشایند نباشه و برای برخی کشورهای اروپایی و دانشگا های معروفشون. در هرصورت به نظر من جای نظر خواهی در سبدتون از هر رنکی و هر کشوری انتخاب کنید و شروع کنید به بررسی شرایط و خواست استاتید.
موفق باشید
برای همه جا میتونید اقدام کنید. فقط برای کانادا ممکنه معدل لیسانس شما خوشایند نباشه و برای برخی کشورهای اروپایی و دانشگا های معروفشون. در هرصورت به نظر من جای نظر خواهی در سبدتون از هر رنکی و هر کشوری انتخاب کنید و شروع کنید به بررسی شرایط و خواست استاتید.
موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull