19-06-2015, 02:36 AM
(13-06-2015, 05:24 PM)'alv84' نوشته:سلام خیلی ممنون از راهنماییتون. خیلی لطف می کنید این سوالات رو هم پاسخ بدین. در مورد دانشجوی دکتری بودن به نظر شما تو فرم DS چه بنویسم؟ آیا ممکنه که به این دلیل دوباره ریجکت بشم؟ همونطور که گفتم پارسال هیچ اشاره ای به این موضوع نکرده بودم و تو اولین جستجوی google اسم من به عنوان دانشجوی دکتری میاد.
همچنین کاری که تو ارشد انجام دارم مربوط به نانومواد میشه هرچند محاسباتی. آیا این ممکنه مشکل ساز بشه؟
سوال دیگه ای هم که دارم این هست که بین آنکارا و ارمنستان کدوم احتمال کمتری دارن که ریجکت کنن؟ چون این امکان هست که بتونم برای یک ترم دیفر کنم.
سلام
پاسخ به این سوالات راحت نیست. خودتون باید تصمیم بگیرید و مسئولیت اون رو بپذیرید. نگفتنش میتونه شما رو شامل بند عدم صداقت کنه و برای همیشه محروم بشید. گفتنش اولین سوالی که ایجاد میکنه اینه که چرا پس دوباره اقدام کردید و آیا قصد دیگری به جز تحصیل در میونه؟ ممکنه اگر برای سوال دوم هم پاسخ مناسبی نداشته باشید ریجکت شید کما اینه بودند افردی با این شرایط که موفق نشدند. حالا خودتون یک trade off برقرار کنید ببینید کدوم بهتره و احتمال رو شدن دستتون کمتره.
پاسخ به این سوالات راحت نیست. خودتون باید تصمیم بگیرید و مسئولیت اون رو بپذیرید. نگفتنش میتونه شما رو شامل بند عدم صداقت کنه و برای همیشه محروم بشید. گفتنش اولین سوالی که ایجاد میکنه اینه که چرا پس دوباره اقدام کردید و آیا قصد دیگری به جز تحصیل در میونه؟ ممکنه اگر برای سوال دوم هم پاسخ مناسبی نداشته باشید ریجکت شید کما اینه بودند افردی با این شرایط که موفق نشدند. حالا خودتون یک trade off برقرار کنید ببینید کدوم بهتره و احتمال رو شدن دستتون کمتره.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull