08-08-2015, 07:17 PM
(08-08-2015, 06:11 PM)kamran70 نوشته: بسیار و بسیار ممنونم از شما
البته بنده قصد اپلای برای آلمان را دارم ولی خب از آنجاییکه آلمان کشور دانشجو پذیری هست بعید میدونم چیزهایی که شما عرض کردید در آنجا وجود نداشته باشد . میشه بپرسم چطور شما با مساله تنهایی و افسردگی کنار اومدید ؟ (خوش به حالتون که نیویورک هستید !)
البته خود نیویورک نیستم شهر دیگری در ایالت نیویورک هستم.
درباره آلمان من یک دوستی داشتم با برادرش با هم رفتن یکی از شهر های آلمان. در آلمان دانشجو گویا مجازه کار off campus انجام بده و برادرش یه مدت کوتاهی تو یه رستوران کار میکرد.
اما الان فارغ التحصیل شده و در یک شرکت وابسته به ناسا فکر کنم کار می کنه. یعنی تلاشش ارزشش رو داشت.
دوستان دیگری در کانادا (کبک) دارم که یک سال پیشخدمت رستوران شدند تا تونستن پذیرش بگیرن که البته اونها راه سخت رو انتخاب کردند چون بدون پذیرش از ایران رفتند و خب این خیلی ریسکیه. ولی بعد بچه دار شدند و مقیم و الان شرایطشون خیلی خوبه. اگه آدم هدف داشته باشه و تلاش کنه خب حالا اون یک سال کار نه چندان با پرستیژ رو هم تحمل می کنه. البته بگم که همه دانشجو ها کار نمی کنن! اگه دانشجویی فاند داشته باشه بعیده پول کم بیاره برای یه زندگی دانشجویی

ضمنا وضعیت مالی همه خانواده ها مثل هم نیست مثلا خیلی از کسانی که در ایران خانواده مرفه دارند به اندازه حدود یک سال با خودشون پول می برن و همین خیلی از مسایل رو حل می کنه! ضمن اینکه باید این پذیرش در ذهن آدم باشه که اگه نشد برگرده. چندین نفر رو میشناسم در کانادا که بعد از اتمام تحصیل کار پیدا نکردن و برگشتن بودن هم کسانی که یک سال cashier شدن و بعد کار پیدا کردن تو یه شرکت و الان موفق هستند.
همه چیز بستگی به ذهنیت آدم داره. یه نفر هرگز نمیتونه حتی موقت تو یه رستوران کار کنه یکی میتونه.
شهر ما خیلی کوچیکه. هیچ تفریحی نداره. تنها تفریحش "بار" رفتنه که من بابت عقایدم نمیرم. ولی افسرده نشدم با اینکه تمام وقت یا خونه م یا دانشگاه. دانشگاه برنامه تفریحی زیاد داره که من شرکت نمیکنم. با ایرانی های اینجا هم رفت و آمد ندارم! یه وبلاگ فعال دارم که وقتمو پر می کنه و اینکه درسی که دارم میخونم رو دوست دارم.
درباره آلمان یا هر جا که قراره برین خوب تحقیق کنین ضمنا اروپا نزدیکه و ویزاش مثل آمریکا سینگل نیست درسته؟ پس میتونین زیاد رفت و آمد کنین با ایران ولی این نژادپرستیشون که معروفه نمیدونم چقدر اذیت کنندست؟