(08-08-2015, 06:15 PM)kamran70 نوشته: آقای ترکان بسیار و بسیار سپساگزارم از این که اطلاعات خود را در اختیار سایرین گذاشتید .
ممنونم.
البته بنده قصد اپلای برای آلمان دارم ولی احتمالا حدود چنین قوانین و جنبه های مثبت نیز در آلمان برقرار هست . کاملا فرمایشات شما صحیح است .
میشه لطف کنید و نکات منفی را بیشتر توضیح بدید و مهمتر بفرمایید شما چطور با آنها کنار اومدید ؟
درود
خواهش میکنم دوست من شما لطف دارید. این سایتها رو که بیخودی بدون دلیل استرس وارد میکنند و در صدد تبلیغ جهت فکری خاصی هستند بهتره بی خیالش بشین. من فقط خلاصه میکنم وگرنه میتونم کتابی بنویسم در این مورد.
ببینید "نکات منفی" کلمه خوبی نبود، بهتره بگم جنبه های منفی و یا نکاتی که ممکنه باعث ایجاد مشکل در فرد بشه. با توجه به اینکه شما آلمان میرید من دقیقا نمیتونم نظری راجع به اروپا به خصوص آلمان بدم ولی نکته بارزی که من شنیدم فقط نژادپرستی این کشور بوده که صد البته برای شمای دانشجو که میرید واسه تحقیق حتما به چشم نخواهد آمد زیاد چون آنقدرها با جامعه درگیر نشدید. وقتی صاحب کار شدید کمی این مساله درگیرتون خواهد کرد. در هر حال این نظرات من است:
1- مشکل عاطفی: هیچ کسی نمیتونه ادعا کنه که دلم برای کسی که در ایران بیشترین زمان رو براش گذروندم تنگ نمیشه. مگر اینکه چندین و چند سال تنهایی و به خصوص در شهرهای دیگر درس خونده و یا کار کرده باشه. پس شما باید به این واقف باشید که مثلا اگر پدر و مادرتون بیشتر باهاشون بودید بهتره رابطه رو از طریق SKYPE , CELLPHONE , ... البته به صورت معتدل نه افراطی دوام ببخشید.
2- ناآشنا بودن به فرهنگ اونجا. این مساله ممکنه به طور حتی غیر مستقیم به شما تاثیر بذاره. هر روز که میگذره بیشتر باید خودتون رو درگیر روابط اجتماعی با مردم اون کشور از هر نوعی و از هر جنسی بکنید تا نقطه نظراتشون رو در مورد مسایل کلی کسب کنید و خودتون هم سعی کنید در جامعه وفق بدید. (منظورم این نیست که مثل اونا رفتار کنید.)
3- مشکلات مالی در صورت نداشتن برنامه برای دخل و خرج. حتما سعی کنید قبل رفتن با هزینه ها و کمک هزینه ها و هزینه های جانبی احتمالی آشنا بشید و پیش بینی مورد نظر رو در این مورد داشته باشید. اگر برنامه داشته باشید اصلا مشکل خاصی پیش نمیاد و به راحتی نجوه خرج کردن و زندگی خوب براتون مشخص خواهد شد.
4- مشکل روحی: این مساله ناشی از استرس و اضطراب خواهد بود که شما باید با انجام ورزشهای متنوع و حرف زدن با دوستان اون رو از خودتون دور کنید.
5- آب و هوا که البته بعد از مدت اندکی عادت خواهید کرد.
6- نحوه درس خواندن و موفق شدن در امتحانات و نوشتن تز هم از مشکلاتی هست که بعضی ها دچارش میشن. مثلا در بسیاری از دانشگاههایی معتبر شما باید مثل بچه دبستان درس هر روز رو در همون روز بخونید وگرنه در این دانشگاهها شب امتحانی اصلا مفهومی نداره. حتی اگر شما نمره بگیرید در نهایت در کارتون دچار مشکل خواهید شد.
نکات دیگری هم هستند که به موقع به اونها میپردازم.
پ.ن: واقعا از سایر دوستان هم تقاضا دارم به این بحثهای جالب بپیوندند و فقط تاپیک به پستهای چند نفر محدود نشه. همه چی GRE , TOEFL , SOP , RESUME , LETTER FOR PROFESSOR , ...! نیستش. فروم وقتی پویا میشه که در چنین تاپیکهایی هم نظرات فراوان داده بشه و دی این صورت کاربران زیادی به فروم اضافه خواهند شد. به خصوص از دوستانی که خارج از کشور هستن و بلانسبت ادعای نداشتن وقت رو دارن، حداقل نظراتشون رو بیان کنن تا به یک نتیجه گیری برای افرادی که 100 درصد در آینده از این نوشته ها استفاده خواهند کرد، برسیم.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.