08-08-2015, 08:32 PM
(08-08-2015, 08:24 PM)JEFJEF نوشته: بازم ممنونم از کمک و جوابتون و وقتی که گذاشتید
دقیقا حق با شماست ، من بعدا متوجه شدم که ارمنستان بدون فاند خیلی سخت ویزا میده و شاید یکی دیگه از اشتباهاتم این هست که دوبار رفتم ارمنستان
من لیسانس کامپیوتر هستم، 7 سال سابقه کار دارم ، در یک شرکت نرم افزاری خوب در تهران مدیر پروژه هستم
رشته mobile and cloud computing از دانشگاه San Jose state university برای مستر پذیرش گرفتم ولی بدون فاند ، رشته ام چون یکی از شاخه های software engineering هست با لیسانس و کارم ارتباط مستقیم داره ، یعنی رفتم مصاحبه، البته در مصاحبه اول، همه اینارو ازم پرسید و روزمه مو دید و ازش چند تا سوال پرسید ،به نظر با هیچ کدوم از اینا مشکلی نداشت بعد گفت هزینه تحصیلتو کی میده که دیگه گیر دادنش شروع شد.
به نظر شما اینکه به فاصله کوتاه دارم میرم مصاحبه ممکنه مشکل ساز بشه ؟
درود
چون سفارت دیگری (آنکارا) میروید و مشکلتان BS هست بعید میدونم مشکل زیادی پیش بیاد. معمولا بندهای 306 و 501 و 212 هستن که باید تلاش بیشتری بکنن که بتونن ویزا بگیرن. شما که فامیلی در اون ایالت ندارید (اون طور که توضیح دادید) بند 214-B به خاطر همین مساله پول بهتون برخورده. اگر برای پایزز 2015 میرید که وقتتون محدوده و چون به کلیرنس خواهید رفت بهتره همون زودتر اقدام کنید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.