08-08-2015, 08:48 PM
(08-08-2015, 08:32 PM)Torkan نوشته: درود
چون سفارت دیگری (آنکارا) میروید و مشکلتان BS هست بعید میدونم مشکل زیادی پیش بیاد. معمولا بندهای 306 و 501 و 212 هستن که باید تلاش بیشتری بکنن که بتونن ویزا بگیرن. شما که فامیلی در اون ایالت ندارید (اون طور که توضیح دادید) بند 214-B به خاطر همین مساله پول بهتون برخورده. اگر برای پایزز 2015 میرید که وقتتون محدوده و چون به کلیرنس خواهید رفت بهتره همون زودتر اقدام کنید.
بااحترام،
ترکان
بله برای fall میرم و تا 3 سپتامبر وقت دارم ، امیدوارم که مشکلی پیش نیاد و برسم .
آمریکا آشنایی ندارم ، فقط خواهرم کانادا زندگی میکنه
واقعا ممنونم خیلی خیالم را راحت کردید
تنها نکتهای که ممکنه جا انداخته باشم اینکه آفیسر دوم ازم پرسید این پول را از کجا آوردی ؟ گفتم 30000 اولیه را پدرم بهم داده و بقیه اش با سرمایه گذاری در real estate با دایی ام و اینکه خونه ام را اجاره دادم و saving خودم از درآمد سالیانه ام به دست آوردم ، بعد از 10 دقیقه پرسید چقدر پول رو پدرت داده بود گفتم 30000 تا ، گفت تو چند دقیقه پیش گفتی 100000 تا ! و من بهش گفتم من همچین چیزی نگفتم! ,ولی نپذیرفت . گفتم شاید miss understanding شده باشه یا من سوال شما رو متوجه نشدم . ولی گفت من متقاعد نشدم که تو پول داری و ریجکتم کرد. من نگرانیم اینکه اینا رو ثبت کرده باشه واز دید خودش نوشته باشه که من دروغ گفتم بهش. کاملا ترسیده شدم
![Confused Confused](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/confused.gif)
با تشکر و احترام