10-08-2015, 09:58 AM
(10-08-2015, 09:37 AM)Infinity نوشته: ممنون از توضیحات کاملتون. ما برنامه رو انداختیم برای سپتامبر سال آینده. فقط اینکه حضور بچه چه تاثیری رو شرایطمون میذاره؟ ویزا سخت تر صادر میشه؟ احتمال همزمان صادر شدن ویزای من و همسرم و بچه رو بالا نمیبره؟ بنک استیتمنتم باید چقدر بیشتر باشه؟ ممنون میشم یه توضیح کامل بدین.
پیشاپیش ممنونم از لطفتون
سرعت ویزا اگه منظور زمان کلیرنس باشه که زمان کلیر شدن شما و همسرتون هست. بچه که کلیرنس نداره
جدا از شوخی فکر نمی کنم تاثیر منفی داشته باشه. تاثیر مثبت رو نمیدونم. احتمال همزمان صادر شدن رو بالا نمیبره نکته اینه که ویزای f1 و f2 ( در مورد شما دو نفر f2) در اکثر اوقات همزمان صادر میشه اما کلیر خوردن یا درجا گرفتن بیشتر به رشته شما و سفارتی که میرین بستگی داره و واقعا قابل پیش بینی نیست متاسفانه. حس من میگه احتمال مالتی شدن رو بالا میبره ولی حسمه فقط.
اگر نگران این هستین که به شما بدن به همسر و فرزندتون ندن خب این خیلی بعیده کلا وقتی f2 خانم هست بعیده این حالت در مواردی که f2 آقا هست ممکنه بابت سربازی و این جور مسایل کمی کلیرنسش طول بکشه یا ریجکت بشه ولی در مورد شما جی نگرانی نیست. از f2 معمولا درمورد سابقه کار در ایران هم میپرسن نمیدونم علتش رو. شاید اگه کار و رشته حساس باشه ویزا ندن. بولی شما که خانمتون کار و رشته حساس نداشته؟
البته در مورد وزا هیچ چیز قطعی نیست و حرف همه بر اساس چیزهایی هست که دیده و شنیده شده یا تجربه شده.
در مورد بنک استیتمنت چون تعداد dependent هاتون میشه دو نفر رقمش بالاتر میره حتما چون به هر حال هدف BS اینه که بگین توان ساپورت مالی همراهان رو دارین. BS رو با قرار دادن مبلغی پول در حساب برای سه روز هم میتونین بگیرین پس نگران چند میلیون بالا و پایین نباشین.
i20 که صادر بشه توش هزینه همراهانتون در سال رو زده و مبلغ BS رو با توجه به اون آماده میکنین.
موفق باشید