15-08-2015, 12:49 AM
(14-08-2015, 11:36 AM)رانیکا نوشته: با سلام
من و دخترم در امریکا زندگی میکنیم و گرین کارت داریم و میخواهیم یه سفر بیاییم ایران که خیلی عجله ایه، اما پاسپورتون اعتبار نداره اراده ی گذرنامه ایران زنگ زدم گفتند اشکال نداره بعد از ورود میشه تمدید کرد اما پرواز ما از سانفرانسیسکو به استانبول بعد هم تهرانه میخواستم بدونم در استانبول مشکلی برای ما پیش نمی آید؟
بله میتونید گذرنامه تون رو بعد از ورود تمدید کنید، فقط به این موضوع توجه داشته باشید که اگر متاهل هستید و اگر "اجازه دائمی" همسر رو برای خروج از ایران نداشته باشید، برای تمدید گذرنامه نیاز به اجازه همسر خواهید داشت، همچنین فرزند دختر زیر 18 سال مجرد، برای خروج از کشور، نیاز به اجازه قیم خواهد داشت.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.