(31-08-2015, 04:15 PM)asdf1234 نوشته: سلام و عرض ادب
لطفا درباره فاصله تحصیلی اگه میشه بنده رو راهنمایی بفرمایید.
من بعد از گرفتن مدرک کارشناسی اواخر سال 89 از تیر 90 تا آذر 90 سرباز بودم و بعد از اون هم حدود 4 سال مشغول کار (کار پژوهشی نداشتم). این فاصله تحصیلی چقدر روی روند پذیرش و ویزا تاثیر گذاره؟
بعضی از دوستانم گفتن با ارایه گواهی کار مشکل حل میشه. این گواهی رو اگه از آشنایی جایی (سفارش کنم بهم بدن) بگیرم مبنی بر اینکه مثلا فلان شرکت به مدت 4 سال مشغول بودم مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟ نیاز به سابقه بیمه هم هست یا نه؟ (سابقه بیمه من مشکل داره)
ممنون
سابقه بیمه بعیده بخوان! شما یه نامه درست بگیری حل میشه. حتی ممکنه همونم نخوان. منظورتون برای کجاست؟ سفارت یا دانشگاه؟ دانشگاه که خیلی بعیده نامه بخواد که این چهارسال چکار کردید! همون بگید کار می کردم بسشونه.
اما برای ویزا شاید لازم شه که همون نامه کفایت میکنه. باز سوالتون رو تو تاپیک های مربوط به ویزا بپرسید دوستان دقیق تر میدونن ولی نظر من اینه که یه نامه انگلیسی مهر شده کفایت میکنه.
فاصله ای که افتاده خب باعث میشه معدلتون اگر بالا هم هست تاثیرش کم میشه ضمنا برای ریکام ها هم به مشکل میخورین. استاد بنویسه دوران دانشجویی خوب بود و اهل ریسرچ مثلا میشه ۴ سال پیش. اگر بتونید یه سابقه ریسرچ یا مقاله جدید داشته باشید حل میکنه گپ رو اگر نه کمی سخت میشه کارتون.
بقیه رزومتون چطوره؟ خیلی حرفی نزدید از اون.