13-09-2015, 05:49 AM
(11-09-2015, 10:26 PM)chemical1987 نوشته: سلام
وقت بخیر
من از یه شرکت آمریکایی recommendation دریافت کردم چندروز پیش
و تصویر پاسپورتمو با اسکن امضا شده اون recom به ایمیل USCIS فرستادم
امروز 3تا فرم برام اومده از ایمیل USCIS:
EAD info
I-765 form
I-765 worksheet
من تقریبا 99% مطمینم که واقعیه
اما در فرم I-765 مبلغ 465 $ رو گفته به حساب wester union واقع در تگزاس با مشخصات واریز کنم...
عین عبارت اینه:
$465fees for Form I-765, and biometric services fees
(اون fees رو چسبوندم به عدد که درست paste بشه)
آیا USCIS از طریق western union پول بخش پزشکی رو دریافت میکنه؟؟؟؟؟؟
آیا حقیقت داره مورد بالا یا دروغه؟!!
خواهش میکنم راهنماییم بفرمایید
تقریبا تمام کلاهبرداریهای مالی در امریکا از طریق western union انجام میشه. مراحل کاری USCIS و گرفتن گرین کارد به همین سادگی نیست که بلافاصله به شما بگن پول رو واریز کن و گرین کارد رو بگیر. مراحل گرفتن گرین کارد کاری در ابتدای همین موضوع گفته شده و این چیزی که به شما گفتهاند به احتمال قریب به یقین کلاهبرداریه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.