30-09-2015, 10:43 AM
(27-09-2015, 12:10 PM)ملیح نوشته: سلام
من فارغ التحصیل رشته تغذیه از دانشگاه شهید بهشتی هستم
معدل کارشناسیم 16.5 هست
سه سال و نیم سابقه ی کار دارم در زمینه ی رشته تحصیلیم
مقاله ندارم
هنوز تافل و GRE ندادم اما قصد دارم بدم و میتونم نمره بالا بگیرم
لطفا راهنماییم کنید که چه جاهایی میتونم برای ارشد اپلای کنم و فاند هم بگیرم (
علاوه بر اون چیزی که دوستمون اشاره کردند. من کل گزینه هاتون رو به سایمون فریزر و کلگری محدود نمیکنم. این دانشگاهها دانشگاههای خوبی هستند ولی به این معنی نیست که در هر رشته ای و هر معدلی درس بخونید با کمک هزینه بسیار مناسب از این دانشگاهها پذیرش بگیرید. به نظر من بهترین گزینه واسه ارشد در اروپا و کشور ایتالیا و آلمانه، بورسیه های مختلفی در ایتالیا وجو داره، بورسیه های استانی به خصوص در ایتالیا و هزینه زندگی مناسب. در آلمان هم که شهریه پرداخت نمیکنید و هزینه های زندگی بسیار مناسبه. شما میتونید همزمان واسه همه این موارد اقدام کنید. توجه کنید که کمک هزینه ها در مقطع ارشد (در آمریکای شمالی) در اکثر موارد به صورت جزئی خواهند بود و با این آمادگی رو داشته باشید که بتونید مقدار قابل توجهی رو هم خودتون هزینه کنید.
پ.ن: انتخابهای شما باید خوشبیناننه، واقع بینانه و بدبیناننه باشه که بتونید از هر ردهای دانشگاههایی رو انتخاب کنید. اینکه طرف از رشته مدیریت و یا رشته غیر صنعتی دیگری اقدام میکنه و بهش میگیم که 100% از سایمون فریزر پذیرش خواهی گرفت کمی به نظرم خوشبینانه هست و شخص یکسال از عمرشو با این نظر من و شما ممکنه به هدر بده و در نهایت چون فقط خودشو محدود به SFU کرده و جای دیگری هم پذیرش نداشته مجبور میشه که سال بعد مجدد اقدام کنه که کار ساده ای نیست با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی و رفاهی جامعه ما. به قول یکی از دوستان راهنمایی هایی که ما انجام میدیدم تأثیر بسیار بد یا خوبی روی زندگی افراد ممکنه بذاره. علاوه بر تشویق کردن، واقع بین هم باشیم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers