04-10-2015, 02:34 AM
(04-10-2015, 01:42 AM)habib_nobakht نوشته: بچه ها سومین بار هست که پست می کنم ولی جوابی دریافت نمی کنم. لطفا راهنمایی کنید:
مدرک کاردانی: مهندسی آب، دانشگاه محقق اردبیلی. معدل: 12.01
مدرک کارشناسی ناپیوسته ی 2 ساله: راهنمایی و مشاوره، آزاد بابل. معدل: 19.20 GPA ~ 3.96/4
مقطع مورد نظر برای اپلای: کارشناسی ارشد روانشناسی
نمره ی تافل: R28 L20 S22 W23 Total: 93
مقاله: ندارم. تازه دارم شروع می کنم.
کشورهای مورد نظر: اروپا (همه ی کشورها)
نکته ی 1: متاسفانه تو کشورهای غیرانگلیسی زبان، خیلی کم روانشناسی رو به انگلیسی ارائه میدن. البته منم مشکلی با یادگیری زبان اون کشور "پس از پذیرش و قبل از شروع ترم" ندارم.
نکته ی 2: مشکلی با ساپورت کردن هزینه ی زندگی ندارم. میشه با این رزومه شهریه رو حذف کرد یا کمک هزینه ی جزیی ای گرفت؟
نکته ی 3: ناپیوسته بودن مدرکم و پایین بودن مدرک کاردانی م چه قدر می تونه فاکتور منفی باشه؟
ببینید من اطلاعاتم درباره اروپا محدوده اما نکته اولی که گفتین خیلی به دردتون نمیخوره. اگر در requirementهای یه دانشگاه اروپایی زبان مثلا آلمانی لازم باشه نمیتونین بهشون بگید من بعد پذیرش یاد میگیرم! تصمیم بر اساس شرایط فعلی شماست نه قول هایی که میشه داد.
نکته دورو نمیدونم!
نکته سه: هم معدل مدرک اولتون پایینه هم ارتباطی نداره این شانستون رو کم می کنه. مقاله هم ندارید. کار پژوهشی کردید؟ که بتونید بهش اشاره کنید در SOPو استاد هم در ریکام بنویسه؟
با جزییات بیشتر سوالتون رو بپرسید که دوستان بتونن راهنمایی کنن. ارسال مجدد با توضیحات قبلی کمکی نمیکنه.