05-10-2015, 10:24 PM
@آفی
من نکته ای رو اضافه کنم که وقتی شما پذیرش زبان بگیرید هم، ویزای شما ویزای نوع F خواهد بود و اگر خارج از امریکا برای دوره زبان اقدام کرده باشید، اینکه بهتون ویزا بدن/ندن، تا حد زیادی شانسی ست (یعنی تقریبا مثل سایر ویزاها، هیچ روند و قانون خاصی نداره که با قطعیت بشه گفت ویزا میدن یا نمیدن).
اما در مورد تغییر status که اینجا هم توضیح مختصری دادم در موردش، بله اگر در زمانی که در امریکا هستید، از دانشگاهی پذیرش بگیرید، میتونید status خودتون رو از B1 به F1 تغییر بدید. فقط توجه داشته باشید که تغییر status معمولا 3 ماه طول خواهد کشید.
در مورد هزینه ها هم باید به وبسایت هر دانشگاه مراجعه کنید چون شهریه دانشگاه هایی که در یک ایالت هم هستند، گاها (با توجه به Public یا Private بودنشون) کاملا فرق میکنه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.