(12-10-2015, 02:39 PM)safooranabavi نوشته: با سلام
بنده فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم پزشکی تبریز در رشته علوم تغذیه می باشم و قصد گرفتن پذیرش در یکی از دانشگاههای کانادا یا استرالیا را دارم. لطفا در مورد اینکه آیا می توانم پذیرش بگیرم یا نه و اینکه امکان پذیرش در کدام دانشگاه برای من فراهم است مرا راهنمایی نمائید. رزومه من به شرح زیر می باشد:
معدل کارشناسی (دانشگاه علوم پزشکی تبریز): 05/17
معدل کارشناسی ارشد: 5/18
دارای دو مقاله انگلیسی چاپ شده ISI، دارای دو مقاله فارسی چاپ شده، یک مقاله انگلیسی ISI در مرحله داوری، سابقه 5 سال کار در بیمارستان، دارای تالیف و ترجمه دو کتاب، مجری طرح در دو طرح تحقیقاتی، دو مقاله پذیرش شده برای سخنرانی در کنگره تغذیه اسپانیا 2013 و کانادا 2016، دارای سابقه تدریس در زمینه مرتبط با رشته تحصیلی، بنده در حال حاضر فاقد مدرک زبان میباشم اما دانش زبان انگلیسی ام در حد اینتر مدیت است.
با تشکر فراوان
رزومتون خوبه و به نظرم برای هر دو کشوری که نام بردید اقدام کنید. در کانادا دانشگاههای UBC و Alberta این رشته رو ارائه میدن، البته دانشگاههای دیگری هم هستن. برای این رشته ممکنه کار برای جذب کمک هزینه ها بسیار رقابتی باشه ولی شانستون رو خوب ارزیابی میکنم.
اگر مقالاتتون با کیفت باشه شانس بورسیه برای استرالیا رو دارین. بسیاری از دانشگاهها رشته شما رو دارن و یکی از دوستان من از یکی از دانشگاههای G8 استرالیا در همین رشته بورسیه گرفته. با معدلهایی که دارین و همچنین مقالات شانس خوبی دارین. حتماً به فکر یک Proposal خوب باشید و برای استرالیا اقدام کنید.
پیشنهاد میکنم که برای آزمون IELTS (لینک انجمن) برنامه ریزی کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers