25-10-2015, 11:15 PM
(24-10-2015, 08:56 PM)RADON نوشته: با تشکر ازدوستان عزیز که همچون برادر بزرگتر ما را راهنمایی میکند تقریبا 7 ساعته دارم مطالب داخل فروم را میخوانم .
بنده در لاتاری شرکت کردم و البته بی نهایت سوال در ذهنم شکل میگیره اما این سوال ام کمی جنبه شخصی داشت و خواستم برادران که در آمریکا هستند نظر بدهند .
بنده مهندس عمران عمران - البته تحصیلاتم ربطی به کاری که انجام میدهم نداره برنامه نویسی انجام میدهم تقریبا از 15 سالگی و الان حدود 29 سال سن دارم در کار با کامپیوتر واقعا حرفه ای هستم و برنامه نویسی به تمامی زبانها و طراحی برنامه نویسی های شبکه و ... را آشنایی دارم .
به تازگی ازدواج کردم همسرم هم مهندس نرم افزار است و حدود 7 ساله با من فعالیت میکنه .
آیا با توجه به اینکه من مدرکی برای کامپیوتر ندارم میتوانم در رشته ای مربوط به کامپیوتر در آمریکا مشغول بشوم ؟
درآمد ماهیانه حدود 7 میلیون تومان و شاید کمی بیشتر داریم که میتوانم حتی زمانی که در آمریکا هستم این درآمد را حفظ کنم و البته نیاز به زمان زیادی نداره روزی 2 ساعت کافی است با توجه به گفته دوستان این درآمد برای زندگی خوب در آمریکا کمی کم هست و حتما باید یک شغل در آمریکا پیدا کنیم .
به نظر شما با توجه به موضوعات بالا شرکت در لاتاری من درست بوده و من میتوانم در آمریکا زندگی بهتری داشته باشم ؟ ( هر چند میدانم ثبت نام در لاتاری فقط یک شانس است )
یا ایران برای زندگی من بهتر است ؟
چه مقدار سرمایه اولیه برای شروع 2 نفر در آمریکا نیاز هست ؟
اولین و مهمترین نکته در مورد شرکت در لاتاری یا هر نوع مهاجرت دیگه این که اگر با زندگی کردن در ایران مشکل اساسیای ندارید و از زندگیتون در ایران ناراضی نیستید، فکر مهاجرت نکنید. اگر ناراضی هستید، مطمئن بشید که با مهاجرت مشکل حل خواهد شد و مشکل اساسی جدیدی برای شما ایجاد نخواهد شد. بعضیها میگن که میریم و فوقش اگر خوب نبود برمیگردیم. نظر شخصی من اینه که این حرف اگر چه اشتباه نیست، اما ساده انگاری بزرگیست. شما برای مهاجرت و تلاش برای زندگی در خارج از کشور باید هزینه بسیار زیاد عصبی، زمانی، و مالی پرداخت کنید و بعد از زندگی در خارج از کشور قطعا مواردی وجود خواهد داشت که باعث میشه تصمیم در مورد موندن یا برگشتن رو بسیار سخت بکنه.
به هر حال اگر تصمیم گرفتید که میخواهید مهاجرت کنید، با درآمد فعلیای که در ایران دارید، نمیتونید در امریکا زندگی خوبی داشته باشید و لازمه که در امریکا کار کنید. در امریکا در رشته کامپیوتر میتونید کار کنید، و بیشتر از مدرک بلد بودن کار مهمه، اما در جریان باشید که رقابت در امریکا زیاده و به خاطر این که از امریکا مدرک ندارید و سابقه کار در امریکا ندارید، پیدا کردن کار اول ساده نخواهد بود. در نتیجه خودتون رو آماده کنید که چندین ماه بدون کار باقی بمونید. به نظر من شما حداقل باید حدود ۲۰ هزار دلار با خودتون بیارید.
حالا اگر برنده شدید، میتونید در مورد جزئیات بیشتر بپرسید یا موضوعات دیگه در مورد هزینه زندگی و پیدا کردن کار در امریکا رو بخونید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.