26-10-2015, 04:43 PM
(25-10-2015, 10:18 PM)لاله11 نوشته: سلام دوستان ممنون از راهنماییتون
من یه سوال دارم من یه ازمایشی دادم و 82 شدم و آخر ابان امتحان دارم. با توجه به راهنمایی شما برای دوستمون قبل از این من تصمیم داشتم تا اخر ابان یه تافل 88-90بگیرم بعد بشینم یه ماه برای gre بخونم و امتحان بدم ولی مثل اینکه انگار در یه ماه نمیشه نمره خوبی گرفت و یه ماه اینا روی gre وقت گذاشتن کار اشتباهیه و بهتره که روی تافل سرمایه گذاری کنم و یه تافل صد تا اخر دی دستم باشه برای کانادا اقدام کنم درسته؟ یا به نظرتون کلا بذارم برای ددلاینای زمستون کانادا یا بهار برای آمریکا؟
و اینکه یه سوال دیگم اینه که من شنیدم بچه ها کنار اپلای چندجا برای دکتری یکی دوتا هم برای مستر دوم اپلای می کنن؟
ولی از اونجاییکه من دانشجوی دکتری هستم و میخوام انصراف بدم این خیلی سخته برام. آیا منم این کارو بکنم ؟ با توجه به اینکه من دوست دارم هرچه زودتر از این شرایط دربیام؟
راه دیگه هم اینه که یه دانشگاه پایین پذیرش بگیرم بعد ترنسفر کنم؟ ممنون میشم اگه تویه این انتخاب کمک کنید
ممنون از راهنماییتون
در مورد زمان اپلای کردن میشه اینطور گفت که هر موقع مدارکتون و نمراتتون با حداقل های دانشگاههایی که در نظر گرفتین خوانایی داشت اپلای کنید. شما بدون نمره زبان مناسب که نمیتونید فرآیند رو تکمیل کنید و تنها هزینه ای هست که به هدر میره. در حالات خاص بوده که شخص با استادی به توافق رسیده و یک مدت زمان دادن که نمره زبان رو به حد نصاب برسونه.
اشتباه رایجی که هست و خود من هم این اشتباه رو انجام دادم اینه که چند جایی اپلای کردم و بعد از مدتی اونایی که اکسپت کرده بودم رو مجبور شدم با ایمیل و خواهش و تمنا دکلاین کنم که گزینه هام به یک برسه. با این مقدمات، شما تنها به یک دانشگاه میرید دیگه، بهتره که رزومه خودتون رو در نظر بگیرید و (نهایت) 4 یا 5 جا اپلای کنید و اگر پذیرش گرفتید تنها اونی که در نظر داشتید رو اکسپت کنید. مستر دوم هم یک گزینه هست ولی به نظر من اگر رزومتون مناسب باشه اصلاً نیاز به اینکار نیست. در این قسمت اطلاعاتتون رو وارد کنید تا بتونیم شانستون رو بررسی کنیم.
پ.ن: سوالتون رو در مورد دانشگاههای آمریکا در تاپیک مرتبط بپرسید.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers