28-10-2015, 05:34 PM
(27-10-2015, 04:27 PM)mmsj23 نوشته: سلام دوستان
من چنتا سوال دارم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه
من ورودی سال ۹۱ کامپیوتر هستم و الان ترم ۷ هستم. از تهران (منطقه ۱) کنکور دادم اما دانشگاه منطقه ۲ قبول شدم. میخوام ریز نمراتم رو تا آخر ترم ۶ ازاد کنم.
۱. وقتی برای من محاسبه کردند اینجوری حساب کردند که دو ترم در سال ۹۱ بودم مبلغش میشه X تومن . دو ترم در سال ۹۲ میشه Y تومن( با تعرفه ۹۲) و دو ترم در ۹۳ و ....
مگه نباید اینجوری باشه که بگن ورودی ۹۱ که هستی هر ترم هزینه هاش یکسانه و ضرب در ۶ میشه ؟ هر سال تعرفه ش جدا گانس؟ اشتباه کردند؟
۲. من الان باید پول منطقه یک رو بدم ؟ یا چون دانشگاهم منطقه دو هست ضربدر دو میشه؟
۳. سابقه کار حین تحصیل برای آزاد سازی مدرک بدون پرداخت هزینه قابل قبول نیست ؟
1- شيوه محاسبه از سال 89 به صورت ساليانه شده، مي تونيد بخشنامه رو در اينجا ببينيد.
2- منطقه كنكور و سهميه كه با آن وارد دانشگاه شديد مورد نظر هست نه منطقه خود دانشگاه.
3- كار در همون مقطع براي آزادسازي مورد قبول نبوده، در مقطع بالاتر هم نبايد روزانه باشيد تا حساب بشه. بخشنامه در اينجا قابل دسترسي است.
(28-10-2015, 10:21 AM)مهمان نوشته: سلام، در سایت دانشگاه نوشته شده برای مشاهده نرخ خرید تعهدات رایگان به سایت وزارت علوم مراجعه کنید ولی من هرچی در سایتشون گشتم چیزی پیدا نکردم! ضمنا در پست اول شما لطف کردید و برای ورودی های مختلف گذاشتید ولی چون تاریخ پست مربوط به قبله ممکنه تغییر کرده باشه. تشکر برای صبر و شکیبایی شما.
شيوه محاسبه از سال 1389 به بعد ساليانه شده، بخشنامه را در پاسخ قبلي قرار دادم. كاملترين جدولي كه الان وجود داره متعلق به دانشگاه تبريز بوده تا سال تحصيلي 92-93 به روز شده است (مي تونيد از طريق اينجا ببينيد).
Whether you think you can or can't, you are right