31-10-2015, 12:35 PM
(22-10-2015, 01:27 PM)ندانصیری نیکو نوشته: سلام.من دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد از مناظق دور افتاده هستم..موضوع پایان نامم اثرات هدف گذاری بر روی شاخص اقتصاد کلان:تورم و رشد تولید...با توجه به اینکه بحث اقتصادسنجی در دانشگاه ما بدرستی آموزش داده نشد من در بخش مدل و درکل اقتصاد سنجی به مشکل برخورده ام و باتوجه به دریافت هزینه بالا برای کمک و راهنمایی این فصل توسط اساتید دانشگاه به شما پناه آوردم...من داده های مربوط به تورم در چندین کشور از زمان هدف گذاری تورم را درآوردم حالا میخوام ببینم آیا هدف گذاری تورم باعث کاهش تورم و ثبات آن شده است یا نه؟میخوام بدونم تو این مرحله چه کاری باید انجام بدم..اگه کمکم کنین واقعا گره بزرگی رو از زندگیم باز کردین. در ضمن مقاله ای که ازش کمک گرفتم رو براتون پیوست میکنم.خیلی ازتون ممنونم
سلام ،
مقاله انتخابی شما را دیدم ، تخصص من در تحلیل پنل دیتا نیست اما چند راهنمایی دارم که مطمئنم به شما کمی کمک خواهند کرد،اما پیش از آن با متذکر شوم که اقتصادسنجی چیزی نیست که با 3 یا 6 واحد درسی بتوان آن را کامل یاد گرفت و معمولا در بهترین حالت تنها به بررسی تئوری های موجود به همراه یکی دو مدل معمول آن در این واحدها میپردازند . مگر اینکه گرایش شما برنامه ریزی و تحلیل سیستم باشد که 6 واحد بیشتر در سیستم های دینامیکی تازه اگر ارائه شوند ، مدلسازی بخوانید اما اکثر دانشجویان مقطع ارشد یا خودشان علاقه داشتند و کتاب مطالعه کردند و مقاله خواندند یا در پروسه انجام پایان نامه با اقتصادسنجی و مدلسازی کار کرده اند و یادگرفته اند...بنابراین شما اصلا نگران نباشید ... تازه اول راه هستید و باید مطالعه خود را بالاتر ببرید تا روی قسمت خاصی از آن مسلط شده و پایان نامه تان را با موفقیت انجام دهید .
حالا پیشنهادات من :
1- حتما کتاب کریس بروکس را مطالعه بفرمایید.
2- با توجه به کاری که میخواهید انجام دهید ، مقاله انگلیسی بخوانید . داشتن یک مقاله فارسی برای انتخاب موضوع پایان نامه اصلا کافی نبوده اما من مطمئنم در مورد موضوع شما مقالات زیادی وجود دارد .
3- میتوانید از مدلهای VAR یا BVAR کمک بگیرید درباره بررسی inflation و بررسی volatility آن ( در گوگل سرچ نمایید)
4- منابعی را که در پایین این مقاله منتخب شما است، پیدا کنید و بخوانید
متاسفانه بیشتر از این کمکی از دستم بر نمیاد ، اما اگر این کارهایی را که گفتم انجام دهید مطمئنا خیلی جلو خواهید افتاد.
نکته : تا زمانی که نتوانسته اید مدلی را کامل یاد بگیرید آن را برای پایان نامه خود معرفی نکنید تا به مشکل نخورید . پروسه یادگیری مدل ها و انجام آنها در نرم افزار معمولا 1 ماه تا 1 سال مطالعه مستمر بسته به نوع مدل و پشتکار شما ، زمان نیاز دارد .
موفق باشید