02-11-2015, 04:35 AM
(02-11-2015, 02:51 AM)مهمان نوشته: دوست عزیز pixel عکس باید بین 600x600 تا 1200x1200 باشه! یعنی اگر پیکسل عکس شما 780x890 باشه هیچ اشکالی نداره! با همون Photo Editor خود ویندوز به راحتی میتونی سایز و pixel عکست رو Edit کنی! به اینصورت که :
1- روی فایل عکست کلیک راست میکنی و گزینه Edit رو انتخاب میکنی
2- توی صفحه ای که باز میشه بالای صفحه توی قسمت Home گزینه Resize رو انتخاب میکنی
3- صفحه ای که باز میشه میتونه حجم عکس رو بر اساس دو پارامتر Percentage و Pixels تغییر بده!
4- روی pixels کلیک میکنیم
5- در بخش pixels در جاهای خالی Horizental و Vertical عدد 600 را مینویسیم
6- سپس تغییرات رو ذخیره میکنیم و 000000 عکس آماده اس 000000000
نمیشه به همین سادگی گفت. اگر عکس شما مربع نباشه و شما عکس رو resize کنید و مربعش کنید، خیلی اوقات تناسبات عکس به هم میخوره و عکس بدست اومده عکس درستی نخواهد بود. همچنین شما اگر عکس رو به اصطلاح crop کنید باید دقت کنید که اندازه صورت نسبت به اندازه کل عکس در محدودهای که در وبسایت لاتاری گفته شده قرار بگیره و خیلی کوچک یا خیلی بزرگ نباشه. به نظر من اگر خیلی با این موارد آشنایی ندارید و این مطالب رو کامل نمیدونید، بهتره که به عکاسی مراجعه کنید. خیلی از عکاسیها میدونند که برای ویزای امریکا یا لاتاری چطور باید باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.