(18-11-2015, 09:43 PM)ForeverBlue نوشته: درود بر شما
نخست تبریک برای پیدا کردن کار.
کارلسکرونا شهر کوچکی است و چندان گران نیست.
به نظرم با این حقوق برای یک زندگی متوسط مشکلی نخواهید داشت.
اگر این مبلغی که گفته اند قبل از کسر مالیات است (که احتمال 99% اینطور است) حدودا 9000 کرون برای مالیات کسر میشود.
حدودا بین 5 تا 10 هزار کرون هم اجاره منزل، 2000 کرون غذا و ...
در پایان یکسال اگر قرارداد کاری شما تمدید شود مسلما ویزای کاری شما هم تمدید خواهد شد و کلا پس از 4 سال میتوانید اقامت دائم بگیرید.
از همان اولین روز کار در یک اتحادیه کارگری (مانند Unionen یا Sveriges ingenjörer یا ...) عضو شوید. ضمنا در صندوق بیمه بیکاری A-kassan و بیمه تکمیلی هم عضو شوید.
این تاپیک ها را هم مطالعه کنید:
قوانین اجتماعی و فرهنگی سوئد
انواع بیمه در سوئد
اتحادیه ها و بیمه بیکاری در سوئد
درود و وقت بخیر
سپاس از لطف و محبت شما.
شنیده بودم مالیات زیادی دریافت می کنن اما 32% واقعاً زیاد هستش! در واقع چه خدماتی با کسر این مالیات به ما ارائه می شه؟
در کل با این شرایط شما پیشنهاد می کنید این مهاجرت انجام بشه؟ به مشکل بر نمی خوریم؟
البته با توجه به جستجوهای من و فرمایش شما، شهر کوچکی هستش و حداقل، هزینه حمل و نقل رو می شه کسر کرد.
بیشتر سردرگمی من به خاطر دو مسئله هستش، یک اینکه همین شرکت به من پیشنهاد کاری دیگه ای توی دبی داده، از طرفی یک پیشنهاد هم از یک شرکت دیگر در مالزی دارم، برای همین حسابی سردرگم شدم!
اما از طرفی سوئد شرایط بهتری نسبت به دو کشور دیگه داره (کشور اروپایی، ویزای شینگن و ... )
یک پرسش دیگه اینکه برای ابتدای مهاجرت و تحمل راحت تر شوک فرهنگی، آیا در این شهر و یا شهرهای نزدیک اجتماعات ایرانی وجود داره؟ و اینکه از استکهلم تا این شهر چقدر فاصله هستش؟ (اقوام همسرم در استکهلم سکونت دارن)
سپاس از وقت ارزشمندتون که به من اختصاص دادید.
پیروز باشید