19-11-2015, 11:11 PM
(19-11-2015, 11:27 AM)NAKOOT نوشته: درود و وقت بخیر
سپاس از لطف و محبت شما.
شنیده بودم مالیات زیادی دریافت می کنن اما 32% واقعاً زیاد هستش! در واقع چه خدماتی با کسر این مالیات به ما ارائه می شه؟
در کل با این شرایط شما پیشنهاد می کنید این مهاجرت انجام بشه؟ به مشکل بر نمی خوریم؟
البته با توجه به جستجوهای من و فرمایش شما، شهر کوچکی هستش و حداقل، هزینه حمل و نقل رو می شه کسر کرد.
بیشتر سردرگمی من به خاطر دو مسئله هستش، یک اینکه همین شرکت به من پیشنهاد کاری دیگه ای توی دبی داده، از طرفی یک پیشنهاد هم از یک شرکت دیگر در مالزی دارم، برای همین حسابی سردرگم شدم!
اما از طرفی سوئد شرایط بهتری نسبت به دو کشور دیگه داره (کشور اروپایی، ویزای شینگن و ... )
یک پرسش دیگه اینکه برای ابتدای مهاجرت و تحمل راحت تر شوک فرهنگی، آیا در این شهر و یا شهرهای نزدیک اجتماعات ایرانی وجود داره؟ و اینکه از استکهلم تا این شهر چقدر فاصله هستش؟ (اقوام همسرم در استکهلم سکونت دارن)
سپاس از وقت ارزشمندتون که به من اختصاص دادید.
پیروز باشید
درود بر شما
خواهش میکنم
خدمات بسیار زیادی که میتوانید سایر تاپیک های انجمن سوئد را بخوانید. بیمه بیکاری، هوای سالم، کیفیت زندگی بالاتر، خدمات تامین اجتماعی زبانزد و ....
این خود شما هستید که باید تصمیم بگیرید که مایل به مهاجرت هستید یا خیر. همینقدر بگویم این شرایط که شما از خارج از سوئد بتوانید در سوئد کار پیدا کنید و مهاجرت کنید چیزی است که بسیاری آرزوی آن را دارند.
در آن شهر با دوچرخه هم میتوانید بسیاری از رفت و آمدهای خود را انجام دهید.
بله هموطنان عزیز در سراسر جهان هستند و در این شهر هم هستند. البته وقتی شما سرتان به کار گرم باشد زیاد غربت و ... فشار آنچنانی وارد نمیکند. در این مورد هم بستگی به خودتان دارد.
این شهر حدود 500 کیلومتر با استکهلم فاصله دارد و خوشبختانه در نزدیکی یک فرودگاه واقع شده است.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ