20-11-2015, 07:40 PM
(20-11-2015, 04:41 PM)akbar_saeedi نوشته: با سلام مهمتر از خیلی فاکتورها برا همه جا معدل لیسانسه، حتی مهمتر از معدل ارشد..این یک ترم معدلت هرچی هست سعی کن تلاشتو بکنی هرچقد میتونی بهتر بشه..(من ارشد به فکر رفتن افتادم که فقط 3 درسم مونده بود کنار پایان نامه که هر سه رو تلاش کردم و دوتا 20 و 19/5 شد! کاش زودتر..)ممنون.من الان uper intermediateهستم و زبانم خوبه میشه گفت.دارم قوی ترشم میکنم.معدلم کمه که سه تزم موموه دترم تلاش میکنم بالا ببرم.ولی فقط یه چیز هست که ناامیدم کرده اینه که مقاله ندارم و سخته مقاله کار کردن و نمیدونم بشه یا نه که داشته باشم.قبلا فک میکردم بت نمره greو تافل خوب فاند میشه گرفت
کشورهای دیگه هم کشورهای خدان..کانادا..استرالیا..اروپاییها..بسته به نمرات، رزومه، زبان و رشته و ..انتخاب میکنی کجا هدفگذاری کنی..
گرفتن فاند برا ارشد سختتر از دکتریه ولی خب ممکنه..بسته به رشته و علایقت..بیشتر تاپیک های مختلف سایت رو نگاه کن و بین امتحانات زبان انتخاب کن و ادامه بده.. ولی چیزی که تردید نداره و هرچه زودتر میتونی شروع کنی کار کردن رو زبان عمومیه.در شرایطی هستی که باید تصمیمات بزرگ بگیری و سختیهای خودشو داره..مثلا من مجبور شدم 2 سال برم خدمت..یک دو سال بعدش کار کنم و ..پس نیازه یکم به خودت سختی بدی و اطلاعات متفاوتو بدست بیاری، بذاری کنار هم و طبق اونها بهتزین تصمیمو بگیری..
دوستان دیگه هم تکمیل کنن..