22-11-2015, 12:12 AM
(19-11-2015, 11:11 PM)ForeverBlue نوشته: درود بر شما
خواهش میکنم
خدمات بسیار زیادی که میتوانید سایر تاپیک های انجمن سوئد را بخوانید. بیمه بیکاری، هوای سالم، کیفیت زندگی بالاتر، خدمات تامین اجتماعی زبانزد و ....
این خود شما هستید که باید تصمیم بگیرید که مایل به مهاجرت هستید یا خیر. همینقدر بگویم این شرایط که شما از خارج از سوئد بتوانید در سوئد کار پیدا کنید و مهاجرت کنید چیزی است که بسیاری آرزوی آن را دارند.
در آن شهر با دوچرخه هم میتوانید بسیاری از رفت و آمدهای خود را انجام دهید.
بله هموطنان عزیز در سراسر جهان هستند و در این شهر هم هستند. البته وقتی شما سرتان به کار گرم باشد زیاد غربت و ... فشار آنچنانی وارد نمیکند. در این مورد هم بستگی به خودتان دارد.
این شهر حدود 500 کیلومتر با استکهلم فاصله دارد و خوشبختانه در نزدیکی یک فرودگاه واقع شده است.
درود و وقت بخیر
سپاس از توضیحات کامل شما.
دو پرسش دیگه داشتم، اول اینکه فرض بر این باشه که من در استخدام این شرکت سوئدی باشم، اما با توجه به پوزیشن شغلی من نیاز باشه تا مدتی رو در سوئد، مدتی رو در دبی و مدتی رو در دیگر کشورها زیر نظر این شرکت و در دفاتر دیگر اونها مشغول به کار باشم، با توجه به این شرایط و سوئدی بودن این شرکت و قرار داد من با اونها، آیا باز هم امکان اپلای کردن برای اقامت سوئد وجود داره؟
پرسش بعدی در رابطه با خرید ملک هستش (تاپیک مربوط ناقص و قفل بود) آیا به محض ورود و با ویزای یک ساله کاری امکان خرید خانه به صورت شرایطی (وام) برای من وجود داره؟
سپاس از شما