24-11-2015, 06:57 PM
(24-11-2015, 01:31 PM)مهمان نوشته: با سلام
من فوق لیسانس قدرت دانشگاه اصفهان دارم(معدل بالا 17) Toefl هم 103 شدم و برای دکترا میخوام برم data mining... البته 2 تا مقاله هم دارم آماده می کنم که یکی از اونها الگوریتم های هوشمند و استفاده در الکترونیک قدرت... با توجه به این که برنامه نویسی با ++c و #C و visual basic مسلط هستم. میخواستم ببینم فکر میکنید شانسی دارم ؟
با تشکر
سلام
حقیقت این هست که به صرف دانستن چند زبان برنامه نویسی به ابزار خیلی distinguishable ی برای رقابت با دیگر applicant ها مجهز نیستید... اگر مقالاتتون و کاربرد اون الگوریتم های هوشمند به هیچ وجه سمت و سویی به data mining نداشته باشه، مشکل هست بتونید با background متفاوتی که دارید، نظر اساتید رو جلب بفرمایید. من برای شما دو پیشنهاد دارم:
- اول اینکه در خیلی از دپارتمان های CS رسما ذکر شده، برای apply نیازی نیست حتما background در در CS داشته باشید... حتما سعی کنید در بررسی هاتون این دپارتمان ها رو در نظر داشته باشید...
- اگر نتونستید نظر هیچ استادی رو جلب کنید و در program ی هم برای admitted نشدید، شاید تنها راه شما گذراندن یک دوره master دیگه در CS باشه تا عقبه علمی و تحقیقاتی لازم برای پذیرش phd رو کسب بفرمایید...
براتون آرزوی موفقیت دارم