01-12-2015, 01:38 PM
(30-11-2015, 11:32 AM)مهمان نوشته: سلام و ادب.مهدی عاملی هستم مهندس نرمافزار. اختراع من در زمینه برق می باشد با این شرح که بدون هیچ واسطی و بدون هیچ هزینه ای برق تولید کرد.لطفا راهنمایی کنید کدام کشور برای ثبت اختراع بهتر است. ممنون
این که گفتید بدون «هیچ هزینهای» میشه برق تولید کرد، شک برانگیزه. به هر حال، شما قطعا نیاز به وسیلهای دارید که انرژی یا ماده دیگری رو تبدیل به انرژی الکتریکی بکنید و ساخت اون وسیله قاعدتا نیاز به هزینه داره.
به هر حال، از اونجا که سوالتون رو در موضوع گرین کارت امریکا پرسیدهاید، حدس من اینه که به دنبال ثبت اختراع در امریکا هستید. میتونید این کار رو انجام بدید، اما معمولا در امریکا نوشتن متن ثبت اختراع به طوری که بعدا جلوی سواستفاده یا کپی کردن و تغییر جزئی اختراع شما گرفته بشه، نیاز به صرف هزینه نسبتا زیاد برای وکلای ثبت اختراع داره.
لطفا سوالهای خودتون در این موضوع رو محدود به گرفتن گرین کارت برای نخبگان کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.