23-12-2015, 04:33 AM
1. برای ازاد کردن ارشد دوسال سابقه کار داشتن کفایت می کنه؟؟؟(به نظر کم میرسه!)
2. یعنی سابقه کار بیمه ای نیازی نیست؟؟
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه
|
23-12-2015, 04:33 AM
1. برای ازاد کردن ارشد دوسال سابقه کار داشتن کفایت می کنه؟؟؟(به نظر کم میرسه!)
15-01-2016, 08:50 AM
سلام به همگی, دوتا سوال داشتم, یکی اینکه من که منطقه 3 هستم هزینه ای که باید پرداخت کنم مثل منطقه 2 یعنی دوبرابر منطقه 1 محاسبه میشه دیگه؟! چون من تا جایی که یادم میاد وقتی که برگه های تعهد خدمت رو امضا میکردم 8 سال نوشته بود یعنی دوبرابر مدت تحصیل.
سوال دومم اینه که تو شرایط تخفیف پرداخت هزینه ها, جزء 3 نفر اول بودن که 20 درصد تخفیف داره, منظور 3 نفر اول رشته/گرایش هست؟ یعنی مثلا من باید جزء 3 نفر اول مهندسی کامپیوتر-سخت افزار بین ورودیهای سال 92 دانشگاه خودم باشم؟ پیشاپیش خیلی ممنون
15-01-2016, 12:00 PM
سلام دوستان. سابقه تحصیلی و کاری من اینجوریه:
مقطع کاردانی (دولتی) مقطع کارشناسی (آزاد) مقطع ارشد (دولتی) تاریخ دفاع 94.6.30 لازم به ذکر است ارشد من 3 ساله تمام شد. و ترم 5 که مهر سال قبل میشد رفتم یه شرکت سرکار و 1 ماه پیش کار را رها کردم. حدود 1 سال و سه ماه برای من بیمه رد شد. شرکت هم مرتبط با رشتم بود. ورودی ارشد من سال 91 بود. (( در ضمن من خدمت سربازی نرفتم و تا شهریور سال دیگه وقت دارم دفترچه پست کنم)). حالا چند تا سوال: 1. با توجه به اینکه برای من بیمه رد شده بعد از فارغ التحصیلی مقطع ارشد من از عدم کاریابی در آینده نمیتونم استفاده کنم. درسته؟ 2. من از وقتی که فارغ التحصیل شدم 3 ماه بیمه دارم و در حین تحصیل 1سال بیمه برای من رد شد. و مدیر عامل شرکت گفته میتونه برای من بازهم سابقه بیمه رد کنه. من نهایتش بتونم زور بزنم 1 سال دیگه بیمه رد کنم. حالا چند تا سوال: 2.1 من شنیدم سابقه بیمه بعد از تاریخ فارغ التحصیلی مهمه. آیا این سابقه بیمه 1 سال در حین تحصیل مقطع ارشد به درد آزاد کردن مدرک کاردانی میخوره؟ 2.2 به نظر شما باز هم بیمه را رد کنم یا نه؟ چون باید از جیب خودم پول بدم. 2.3 من یک سال دیگه را پول بدم چقدر از خرید مدرک ارشدم کم میشه فقط تو رو خدا زود جواب بدید
16-01-2016, 03:00 PM
سلام
من مدرک کارشناسیم سال 86 گرفتم و ارشدم سال 92 گرفتم. یک سال سابقه کار (با بیمه) قبل از ورود به ارشد و دو سال بعد از فارغ التحصیلی از ارشد، ( با بیمه ) دارم. آیا میتونم الان مدرک کارشناسیم را پول بگیرم و مدرک ارشدم را از طریق سابقه کارم؟؟ همون طور که میدونید مدرک کارشناسی ارزونتر در میاد و اگه اینکار بتونم بکنم حداقل 5 ، 6 میلیونی به نفعم میشه
31-01-2016, 01:36 AM
سلام
من خدمت سربازیم ۷ ماه قبل از ورود به ارشد و ۹ ماه بعد از ارشدم بود. حالا واسه آزاد سازی مدرک اقدام کردم می گن فقط میزان بعد از فارغ التحصیلی برای سنوات دو سال تعهد محاسبه میشه ( ۹ ماه) و قبلش محسوب نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آیا کسی اطلاع دقیقی از این موضوع داره؟ تشکر
31-01-2016, 12:42 PM
(31-01-2016, 01:36 AM)pojke نوشته: سلام سلام سابقه کاری که پس از فارق التحصیلی در یک مقطع هست رو میشه به عنوان سابقه خدمت اون دوره محاسبه کرد... اون 7 ماه شما در بهترین حالت صرفا برای دوره کارشناسیتون به احتساب خواهد اومد... براتون آرزوی موفقیت دارم
با سلام
ببخشید من فارغ الاتحصیل شدم الان..شرایطم اینطوریه کارشناسی (دولتی ورودی 87)-منطقه 2 ارشد دانشگاه دولتی (ورودی 92) بعد هنوز خدمت نرفتم و غیبت ندارم. 1- آیا میتونم برای ازاد سازی مدرکهام اقدام کنم؟ 2-برای پذیرش دوره دکتری هر دو مدرک بایستی آزاد بشه؟ 3- یکی از دوستان در مورد گذاشتن وثیقه برای ازاد شدن مدرک گفته بود..قیمت وثیقه چقدر هست؟میشه در این مورد راهنمای کنید؟ 4- برای این وثیقه ک گفته شد باید از کجا اقدام کرد؟ ممنون میشم در این مورد من را راهنمایی کنید با تشکر
10-02-2016, 05:08 AM
(09-02-2016, 06:00 PM)am2 نوشته: با سلام سلام دوست من. من پاسخ سوالاتی که اطلاع دارم رو میدم، به سایر سوالاتتون، دوستان دیگه پاسخ خواهند داد
1- برای آزادسازی مدارک، شما باید وضعیت خدمت تون مشخص شده باشه (یعنی برگه سبز اعزام به خدمت داشته باشی یا کارت پایان خدمت یا کارت معافیت)
2- اگر منظور شما پذیرش در خارج از کشور هست، تقریبا اکثر دانشگاه ها (من اطلاعاتم در مورد امریکا ست) قبول میکنند که شما با ریرنمرات غیر رسمی اقدام کنید و بعد از اینکه پذیرش شما قطعی شد، در زمان ثبت نام، از شما مدارک رسمی طلب خواهند کرد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
11-02-2016, 01:11 AM
(10-02-2016, 05:08 AM)پMaMi نوشته: ممنون از پاسختون پس با این حساب من میتونم الان با ریز نمرات غیر رسمی اقدام کنم..این ریز نمرات رو از کجا باید بگیرم؟چه مدارک دیگه ای از دانشگاه باید بگیرم؟ریز نمرات کافیه؟
21-02-2016, 11:13 AM
(05-12-2011, 04:55 PM)aida_11041 نوشته: این فایل جدول هزینه های آزادسازی مدرکه با سلام جدول شامل دو قسمت هست. شهریه و واحد درسی. هر دو باید تو محاسبه هزینه آزادسازی محاسبه بشه یا صرفا شهریه کفایت می کنه؟ |
|