12-05-2016, 12:06 PM
(12-05-2016, 10:05 AM)ram1991 نوشته: خیلی ممنون دوست عزیز
یکی از هم وطنان این کامنت رو تو یکی از سایت ها گذاشته بود:
با سلام و احترام ، بنده ۲۹ ساله ساکن شهرستان ساوه هستم و از ۲۳ سالگی که متوجه فشار خونم شدم با تجویز پزشک هر ۶ ساعت لوزارتان ۵۰ و هیدروکلوروتیازید استفاده میکنم ، در سال ۹۴ به دلیل بالا بودن فشار خون تقاضای معافیت پزشکی نمودم و نهایتان ۷۲ ساعت در بیمارستان امام سجاد تهران بستری شدم و با تماس از حوزه نظام وظیفه ساوه برای شرکت در کمسیون حاضر شدم ، در کمسیون بیمارستان تهران تمامی پزشکان بالای دو سوم از فشار خوانهای بنده طی دوره بستریم را بالاتر از ۱۶ روی ۱۰ تایید نموده بودند و در کمسیون ساوه که ۳ نفر بودند با مطالعه پرونده ام ، مجددا فشار خون بنده را گرفتند و با وجود اینکه ۳ ساعت قبل دارو استفاده کرده بودم فشار ۱۵٫۵ روی ۹٫۵ را تایید کردند و فشار خون بنده را ۶۵ درصد بالا تر از مقدار تعیین شده دانستند و ۲ پزشک معافیت دایم بنده را اعلام نمودند و پزشک آخر فردی نظامی بودند و گفتند باید مدارک مربوط به کلیه هم در پرونده باشد و نارسایی کلیه بر اثر فشار خون مشخص گردد و اینکه این بند در سال ۹۵ اضافه شده است و به بنده معافیت شش ماهه دادند تا برای بررسی کلیه شش ماه بعد به بیمارستان بروم . از آنجای که بر اثر این بیماری نارسایی قلبی دارم و در پرونده ام موجود و مورد تاییدشان بود . حال ۱ . آیا باید حتما کلیه ام هم مشکل داشته باشد تا معاف دایم شوم ؟ . ۲ . آیا میتوانم به نظرشان اعتراض کنم ؟ . خواهشمندم ، خواهشمندم هر چه زودتر راهنماییم کنید . با تشکر
واقعا همین طوریه که ایشون میگن؟ یعنی باید عوارض داشته باشه فشار خون زیاد؟؟
اگه عوارض مهمه پس چرا تو آیین نامه اومده که فشار خون 16 به بالا معافیت دائم میگیره؟؟ خوب اونجا هم به عوارضش اشاره میکرد دیگه.
در ضمن این 6 ماه معافیت موقت جز خدمت سربازی محسوب میشه؟؟
کاش این همه طولش ندن یا بگن معافی یا بگن باید بری خدمت.
درود
دوست گرامی
در همین فروم نیز در پست ها قبل موارد فشار خون داشتیم ما میتونید بخونید
در مورد این آقا باید عرض شود که برخی موارد ممکنه پزشکی باشه که رای رو سخت اعلام کنه و یا معافیت موقت بده و یا باز بفرسته معاینه های بیشتر
فقط به این دلیل که مشمول از دارو استفاده نکرده باشه برای فشار خون و حتما نارسایی کلیه و دیگر عوامل چک شود
اون بستری بیمارستان هم به همین دلیل فقط
موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید