27-07-2015, 06:50 PM
سلام يك سوال داشتم امكانش هست با ويزاي تحصيلي كه به آمريكا وارد شديم همان موقع براي اقامت اقدام كنيم؟
گرفتن اقامت دائم (گرین کارت) امریکا بعد از اتمام تحصیلات
|
27-07-2015, 06:50 PM
سلام يك سوال داشتم امكانش هست با ويزاي تحصيلي كه به آمريكا وارد شديم همان موقع براي اقامت اقدام كنيم؟
27-07-2015, 07:15 PM
(27-07-2015, 06:50 PM)Ali1355 نوشته: سلام يك سوال داشتم امكانش هست با ويزاي تحصيلي كه به آمريكا وارد شديم همان موقع براي اقامت اقدام كنيم؟ درود با چه داشته ای؟! اگر اینطور بود که خوب ویزا نیاز نبود همون سفارت اقامت میداد دیگه بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم. (01-01-2016, 10:06 PM)ensi21 نوشته: سوالم جواب نداشت?? سلام دوست عزیز سوالتون رو در جای درستی نپرسیدین برای رسیدن به جواب سوالتون میتونید به اینجا،و اینجا مراجعه کنید،لطفا به عنوان تاپیک هم دقت بفرمایید.تا دوستان بتونن به درستی شما رو راهنمایی کنن. موفق باشید [url=http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C][/url]
نازلی ستاره بود،یک دم در این ظلام درخشید....
جست و ....... رفت....... نازلی بنفشه بود،گل داد و مژده داد: (زمستان شکست)! و رفت...... ....listen
29-01-2016, 02:35 PM
سلام
ایا عکس این قضیه که در ابتدا اقامت کانادا و امریکا رو گرفت و بعد اپلای کرد واسه دانشگاه ها جهت گرفتن فاند و ادامه تحصیل هم وجود داره؟ کدومش آسون تره اول اقامت بعد اپلای واسه تحصیل یا اول اپلای و تحصیلات و بعد اقامت دایم با فرض اینکه شخص متاهل باشه
29-01-2016, 02:50 PM
(29-01-2016, 02:35 PM)F.g نوشته: سلام درود چرا نداره!وجود داره ولی یه امای بزرگ!: چطور میخواید اقامت بگیرید قبل اپلای؟ لاتاری، سرمایه گذاری، ازدواج با شهروند، یا ... بااحترام، ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
29-01-2016, 03:07 PM
(29-01-2016, 02:50 PM)Torkan نوشته: درود ممنون از جوابتون این سوال رو مطرح کردم چون نیست که ما بعد فارغ التحصیلی تو ایران همیشه ترس نداشتن کار رو داریم، میخواستم بدونم که پیدا کردن کار پروسه سختی هست یا نه! چون قصد من و خیلی از دوستان ادامه تحصیل و در نهایت اقامت دایم هستش.. و دونستن این قضیه خیلی حیاتیه!!! به عنوان نکته اخر فاکتورهای موثر برای پیدا کردن کار بعد از اتمام تحصیلات رو میشه بهش اشاره کنید؟ با تشکر
29-01-2016, 03:35 PM
(29-01-2016, 03:07 PM)F.g نوشته: ممنون از جوابتون درود دوست عزیز بله متوجه هستم. در مورد فاکتورهای موثر بهتره به تاپیک کار در آمریکا سری بزنید و بخونید. ولی تنها نکته ای که میتونم بگم بهتون هر کجای دنیا که باشیم برای فرد تلاشگر کار هست. حالا کم و زیاد داره ولی نگرانی اونطوری که در ایران هست در اونجا نیست. در ایران هم راهش رو بلد باشید هست! هر کشوری روشهای خاص خودش رو داره و باید شما هم راه و روشش رو از دوستان همرشته ای تون و یا کسانی که الان کار میکنن و کار پیدا کردن جویا بشین. در حالت کلی خیر، تلاشتون رو بکنید در نهایت دستتون به یه جایی بند خواهد شد شکی درش نیست. بااحترام، ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
05-11-2016, 03:14 PM
سلام خدمت دوستان. من ٣٠ سالم هست و متاهل هستم. ميخوام برنامه ريزي كنم براي حداكثر ٤ سال ديگه مهاجرت كنيم به امريكا. به نظر شما اگه فوق ليسانس م رو در ايران در رشته فناوري معماري بخونم و بتونم براي دكترا پذيرش بگيرم. شانسي هست براي گرفتن گرين كارت بعد از اتمام تحصيل؟؟ در واقع به نظر شما براي مني كه متاهل هستم بهترين راه براي مهاجرت به امريكا چي ميباشه؟؟ از راه تحصيل ميتونم!؟ ممنونم راهنمايي م كنيد??
05-11-2016, 03:35 PM
(05-11-2016, 03:14 PM)Lecter نوشته: سلام خدمت دوستان. من ٣٠ سالم هست و متاهل هستم. ميخوام برنامه ريزي كنم براي حداكثر ٤ سال ديگه مهاجرت كنيم به امريكا. به نظر شما اگه فوق ليسانس م رو در ايران در رشته فناوري معماري بخونم و بتونم براي دكترا پذيرش بگيرم. شانسي هست براي گرفتن گرين كارت بعد از اتمام تحصيل؟؟ در واقع به نظر شما براي مني كه متاهل هستم بهترين راه براي مهاجرت به امريكا چي ميباشه؟؟ از راه تحصيل ميتونم!؟ ممنونم راهنمايي م كنيد?? بله میشه منتهی چطور میشه؟ یا باید بچسبید اکادمی بعد دکتری پست داک بعد استادیازی بعد تازه گرین کارد یا بعد دکتری کار پیدا کنید در صنعت ویزای کار H بگیرید تا بعد تبدیل به گرین کارد بشه. معمولا کسانی که دکتری میخونن مجبورن در دانشگاه بمونن برای کسی که هدفش کار خارج از دانشگاهه بهتره مستر رو بره امریکا.
25-11-2016, 09:47 AM
سلام دوستان
کسی که با ویزای دانشجویی وارد شده آیا راهی هست که نوع ویزاش رو عوض کنه و بتونه از تحصیلات خارج بشه؟ ... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ...
بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
|
|