(30-05-2012, 10:12 PM)لیدی نوشته: ...درخواست تعویض پاسپورت بدم با اینکه هنوز بیشتر از 4 سال اعتبار داره!! کسی میتونه کمکم کنه که آیا پاسم تعویض میشه و اگر بله حدودا چقدر این پروسه طول میکشه تا پاس جدید بگیرم و اینکه هرگونه راهنمایی در این خصوص واقعا برام یه دنیا ارزش داره...دوست من ضمن خوشامد به مناسبت پیوستن شما به فروم
من در مورد تعویض گذرنامه (در زمانی که اعتبار داره، مثل مورد شما که آژانس پیشنهاد داده) یک تجربه دارم؛
برای تعویض پاسپورت شخصا به اداره کل گذرنامه (خ شهرآرا) مراجعه کردم، شما در صورتی که گذرنامه تون اعتبار داشته باشه، یکم سخت می گیرند برای تعویضش. من خودم (به پیشنهاد یکی از افسران حاضر در اداره گذرنامه) دلیل درخواست تعویض گذرنامه ام رو تغییر چهره ظاهری ام نوشتم (چون یک درخواست باید بنویسید و بدهید به سرهنگی که محل استقرارش پشت کانترهای پذیرش در ساختمان 2 است) البته بماند که سرهنگ اول قبول نکرد و با کلی خواهش و بهانه (اینکه دانشجو هستم و...) دستور تعویض گذرنامه رو برای من صادر کرد. بعد شما دستور رو که گرفتی، گذرنامه ات رو با اون دستور میبری به همون کانترهای پذیرش (به همراه مدارک لازم برای تعویض). الان اگر اشتباه نکنم حدود 15-10 روز طول میکشه تا گذرنامه به دستتون برسه.
موفق باشی
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.