21-09-2012, 02:02 PM
(21-09-2012, 01:47 PM)s0r05h نوشته: سلام دوستان
من تازه از دانشگاه فارغ التحصیل شدم ..برای معافیت چشم نمره چشمم 9 + 0.5 نمره آستیگمات هستش
به نظرتون امکانش هست معاف بشم؟
ضمن خوشامد به شما جهت پیوستن به فروم 
دوست من، شما نمره هر کدوم از چشم هاتون این مقدار است؟ همون طور که در بخش 13 (بیماری های چشم و عوارض بینایی) بند 6 (آستیگماتيسم ساده، مركب يا مخلوط با سايكلوپلژي كامل در مشمولان بالاتر از ديپلم)، ذکر شده؛
ب) مجموع ديوپتر آستيگماتيسم ساده، مركب يا مخلوط هر دو چشم از 6 تا 10 ديوپتر داخل خدمات غير رزمي
ج) آستيگماتيسم ساده، مركب يا مخلوط بيش از 6 ديوپتري تا 7 ديوپتر داخل يك چشم خدمات غير رزمي
د) آستيگماتيسم ساده، مركب يا مخلوط بيش از هفت ديوپتري يك چشم معاف دائم

دوست من، شما نمره هر کدوم از چشم هاتون این مقدار است؟ همون طور که در بخش 13 (بیماری های چشم و عوارض بینایی) بند 6 (آستیگماتيسم ساده، مركب يا مخلوط با سايكلوپلژي كامل در مشمولان بالاتر از ديپلم)، ذکر شده؛
ب) مجموع ديوپتر آستيگماتيسم ساده، مركب يا مخلوط هر دو چشم از 6 تا 10 ديوپتر داخل خدمات غير رزمي
ج) آستيگماتيسم ساده، مركب يا مخلوط بيش از 6 ديوپتري تا 7 ديوپتر داخل يك چشم خدمات غير رزمي
د) آستيگماتيسم ساده، مركب يا مخلوط بيش از هفت ديوپتري يك چشم معاف دائم
هـ) مجموع ديوپتر آستيگماتیک ساده، مركب يا مخلوط هر دو چشم بيش از 10 ديوپتر معاف دائم
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.