08-06-2013, 08:28 PM
(08-06-2013, 04:32 PM)'Dr.Roya' نوشته: سلام بچه ها, این جواب رو دیروز از یه استادی تو امریکا گرفتم.واسم خیلی مهمه که چه طوری جوابشونو بدم و نمی خوام این شانس رو از دست بدم.
رشتم مهندسی الکترونیکه .درسم این تابستون تموم می شه و معدلم بین 15 و 16 هست .تموم سعیمو دارم می کنم که پروژه کارشناسیمو مقاله کنم.
ناگفته نمونه که آبان آینده می خوام GRE شرکت کنم و بعدش TOEFL
Thanks for your interest in our research. I have a large research proposal currently pending. If I receive the grant, I will be able to support you. Meanwhile, I suggest you do the following.1. Send me a copy of your CV and transcripts.2. Contact our graduate coordinator, to discuss your qualification and prepare your application. Let me know if need any further information.
سلام
ایشون خودشون منتظر دریافت گرنت تحقیقاتی برای ریسرچ پروپوزال هاشون هستند پس شما دقیقا باید همون کاری که ازتون خواسته شده رو انجام بدید. CV تون رو آماده کنید و به همراه یک نسخه از ریز نمراتتون براشون ارسال کنید. احتمالا الان ریز نمرات رسمی ندارید، پس همون ریز نمرات غیر رسمی رو براشون بفرستید تا نگاهی به دروسی که گذروندید و نمراتتون بندازند.
در متن ایمیلتون بگید که دارید روی پروژه پایانیتون کار می کنید و موضوعشو توضیح بدید. همینطور برنامه زمانیتو برای دادن امتحان GRE و TOEFL بگید و اظهار علاقه کنید که در گروهشون فعالیت کنید.
مینیمم Requirment های دانشگاه و دپارتمان مورد نظرتون و نیز ددلاین ها رو هم چک کنید.
موفق باشید
ایشون خودشون منتظر دریافت گرنت تحقیقاتی برای ریسرچ پروپوزال هاشون هستند پس شما دقیقا باید همون کاری که ازتون خواسته شده رو انجام بدید. CV تون رو آماده کنید و به همراه یک نسخه از ریز نمراتتون براشون ارسال کنید. احتمالا الان ریز نمرات رسمی ندارید، پس همون ریز نمرات غیر رسمی رو براشون بفرستید تا نگاهی به دروسی که گذروندید و نمراتتون بندازند.
در متن ایمیلتون بگید که دارید روی پروژه پایانیتون کار می کنید و موضوعشو توضیح بدید. همینطور برنامه زمانیتو برای دادن امتحان GRE و TOEFL بگید و اظهار علاقه کنید که در گروهشون فعالیت کنید.
مینیمم Requirment های دانشگاه و دپارتمان مورد نظرتون و نیز ددلاین ها رو هم چک کنید.
موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"