سلام. آیا میشه در یک کنفرانس شرکت نکرد و فقط مقاله را فرستاد . آیا این گونه کنفرانسها رایگان هست ؟ کسی نام چند تا کنفرانس رایگان رشته کنترل را می شناسه؟
چگونه مقاله علمی بنویسیم
|
19-03-2014, 09:21 PM
(19-03-2014, 08:17 PM)'giga' نوشته: سلام. آیا میشه در یک کنفرانس شرکت نکرد و فقط مقاله را فرستاد . آیا این گونه کنفرانسها رایگان هست ؟ کسی نام چند تا کنفرانس رایگان رشته کنترل را می شناسه؟ سلام
بله میشه در کنفرانس شرکت نکرد و فقط مقاله رو فرستاد که چاپ کنن... معمولا این گونه کنفرانس ها پولی هستن (تقریبا همیشه..) در موردِ سوال دومتون بنده اطلاعی ندارم ... راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
03-04-2014, 02:00 PM
سلام
دوستان من میخوام یه مقاله در باره معلولیت های ذهنی بنویسم میخواستم بدونم اگه بخوام از اسایشگاه معلولین ذهنی تحقیق به عمل بیاورم باید مجوز داشتخ باشم از چه نهادی؟
تنهایی بیشترین مشکلاته
03-04-2014, 02:28 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 03-04-2014, 02:29 PM توسط roshanak25.)
(03-04-2014, 02:00 PM)'mahmod' نوشته: سلام سلام
میتونید از دانشگاهتون خطاب به اون آسایشگاه یا اداره بهزیستی نامه بگیرید که باهاتون همکاری کنن. یا میتونید خودتون مستقیما برید اداره بهزیستی و طرحتون رو توضیح بدین. اگه طرحتون به نظرشون جالب باشه و بگین که به اسم بهزیستی میخواین این کارو انجام بدین، شاید بخوان باهاتون همکاری بکنن و نمونه در اختیارتون قرار بدهند و حتی هزینه تحقیق رو هم بهتون بدهند. منم مشکل نمونه و تجهیزات داشتم، به اینصورت عمل کردم که طرحم رو با استادم در میون گذاشتم، ایشون منو معرفی کردن به یکی از پزشکای بیمارستانی که امکانات مورد نیاز مارو داشت و اون پزشک، شدن استاد مشاورم در اون طرح تحقیقی، و طرحی که انجام میشه به اسم اون بیمارستان خواهد بود و هزینه رو هم میدن.
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
03-04-2014, 02:48 PM
(03-04-2014, 02:28 PM)'roshanak25' نوشته: مشکل منم همینه که میخوام مقاله به اسم خودم باشه
تنهایی بیشترین مشکلاته
03-04-2014, 05:53 PM
(03-04-2014, 02:48 PM)'mahmod' نوشته: دوست عزیز مقاله به اسم خودتون میشه و با پشتیبانی مثلا یه سازمانی. مثلا همه دانشجوهای ارشد یا دکتری که مقاله میدن، زیر اسمشون مینویسن دانشجوی ارشد فلان دانشگاه، و اون مقاله برای اون دانشگاه هم امتیاز میشه. ولی وقتی دانشجو میره با یه سازمان دیگه قرارداد میبنده، مقاله ای که از طرحش درمیاد برا اون سازمان امتیاز محسوب میشه.
منظورم اینه که اینکه محقق تحت چه سازمانی مقاله ای رو کار کرده باشه، هیچ فرقی به حالش نمیکنه، مقاله به اسم خودش هست و میتونه در رزومه بیاره و از امتیازش به عنوان نویسنده یک مقاله کسر نمیشه.
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
05-04-2014, 04:18 AM
ببخشید اگه سوالم زیاد مرتبط نیست.
در مورد رشته کامپیوتر و زمینه کاری من (طراحی سیستم های نرم افزاری = میتونه آنلاین یا آفلاین باشه) تا دلتون بخواد مطلب تو اینترنت هست ولی برای اینکه به عنوان یه مقاله رسمی ثبت بشه خیلی سوال برام وجود داره. اصل سوال اینه که تو چنین مواردی چی رو میتونیم مقاله کنیم! مثلا یکی از موارد که ما توی یکی از پروژه هامون بررسی کرده بودیم اثر رنگ بر روی بازدیدکننده ها بود. آیا یه همچین عنوانی میتونه تبدیل به مقاله بشه؟ یا مثلا تو آخرین پروژمون یه تکنیک جدید( روش ها شاید جدا از هم استفاده میشد ولی ما اون هارو به نوعی خاص ترکیب کردیم ) رو برای فرم های ثبت نام و ورود کاربران استفاده کردیم. آیا یه همچین تکنیکی توانایی مقاله شدن رو داره؟ اگه جواب این پرسش ها مثبته در چه زمینه ای از کامپیوتر؟ اصلا کامپیوتر یا روانشناسی؟ آیا در چنین مواردی باید روی علوم و دانش کامپیوتری( که خب علم جدیدی اختراع نشده) تاکید داشت یا بر روی تاثیرش بر روی بازدیدکننده یا استفاده کننده و جنبه روانشناسیش؟ از اونجایی که ارتباط تیم ما با دانشگاه زیاد مناسب نبوده و استاد خاصی برای همکاری دم دست نیست. آیا میشه مقاله رو به صورت شخصی معرفی کرد یا حتما باید از طریق آکادمیک و با همکاری یک یا چند استاد باشه؟
23-06-2014, 11:56 AM
سلام دوستان، وقتتون بخیر
یه سوال کوچیک داشتم. داور مقاله من گفته یکی از جدولها (Table1) رو در قسمت supplemet material بیار. حالا من داخل متن چجوری باید اشاره کنم. نتایج در جدولی که در (supplemet material) است اورده شده؟ یا ؟ جدولهای بعدی از شماره چند شروع میشن؟ با تشکر
23-06-2014, 12:07 PM
خوب با توجه به شماره جدولتان آن را در متن اصلی تان می آورید.مثلا اگر این اولین جدولی است که در قسمت ضمایم میارید میشه Table S1
(23-06-2014, 11:56 AM)'GIS90' نوشته: سلام دوستان، وقتتون بخیر
24-06-2014, 12:18 PM
دوستان کسی تا به حال فرمت ILRAD برای مقالات شنیده؟؟؟؟
میشه راهنماییم کنید؟؟؟ کجا بخونم که ویژگی های این فرمت چیه؟ من اصلن بلد نیستم با نرم افزارهای مقاله نویسی کار کنم؟؟؟ |
|