18-04-2014, 01:44 PM
با توجه به اینکه قبلن بهشون ایمیل زدین و در جریان امور هستن نیازی نیست مقدمه چینی زیادی کنید یا خودتون رو معرفی کنید. همون ایمیل آخری که ایشون فرستاده بوده رو ریپلای کنید و متنی با درونمایه زیر براشون بنویسید:
پروفسور جاناتان گرامی
من ویزای خودم را دریافت کرده ام و 12 ام جون در دانشگاه ایکس خواهم بود. من در این مدت پیرامون موضوع پروژه ای که قبلن مطرح کرده بودید تحقیق کردم و بسیار علاقه مند هستم که زیر نظر شما و به عنوان دستیار پژوهشی (این عبارت رو هم به صورت Research Assistant و هم روبروی اون داخل پرانتز عبارت RA position رو بنویسید) روی این موضوع کار کنم. اگر کتاب یا مقاله های خاصی وجود دارد که مطالعه آنها می تواند کمک کننده باشد لطفن آنها را معرفی نمایید تا قبل از دیدار شما آنها را مطالعه نمایم.
منتظر پاسخ شما هستم.
چارمینگ
پروفسور جاناتان گرامی
من ویزای خودم را دریافت کرده ام و 12 ام جون در دانشگاه ایکس خواهم بود. من در این مدت پیرامون موضوع پروژه ای که قبلن مطرح کرده بودید تحقیق کردم و بسیار علاقه مند هستم که زیر نظر شما و به عنوان دستیار پژوهشی (این عبارت رو هم به صورت Research Assistant و هم روبروی اون داخل پرانتز عبارت RA position رو بنویسید) روی این موضوع کار کنم. اگر کتاب یا مقاله های خاصی وجود دارد که مطالعه آنها می تواند کمک کننده باشد لطفن آنها را معرفی نمایید تا قبل از دیدار شما آنها را مطالعه نمایم.
منتظر پاسخ شما هستم.
چارمینگ
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -