11-09-2014, 04:10 PM
سلام من مهندسی کامپیوتر گیلان روزانه قبول شدم میخوام انصراف بدم یک سال بمونم تجربی بخونم پزشکی روزانه اگه قبول شم میتونم بخونم ؟!
معافیت هم دارم
معافیت هم دارم
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
|
11-09-2014, 04:10 PM
سلام من مهندسی کامپیوتر گیلان روزانه قبول شدم میخوام انصراف بدم یک سال بمونم تجربی بخونم پزشکی روزانه اگه قبول شم میتونم بخونم ؟!
معافیت هم دارم
11-09-2014, 10:16 PM
سلام خسته نباشید
من امسال (93) کنکور تجربی دادم دانشگاه تهران مدیریت صنعتی قبول شدم روزانه حالا میخوام برای سال بعد دوباره کنکور شرکت کنم که بتونم دندون پزشکی چه سراسری چه آزاد تهران قبول شم میخواستم بدونم باید چیکار کنم؟ اگر تا قبل از آذر انصراف بدم،مشمول محرومیت نمیشم؟ حتی آزادم نمیتونم برم دیگه؟ چ جوریه؟ الان باید چیکار کنم؟؟؟ لطفا اگه ممکنه زود جواب میدین؟ اینم ایمیلم parhamkhm@gmail.com
13-09-2014, 02:49 AM
با سلام . من سال ٧٩ در كنكور سراسري پذيرفته شده و بعد از ٢ ترم دانشگاه رو بدون انصراف ترك كردم ، ميتونم امسال كنكور سراسري شركت كنم ؟
13-09-2014, 09:53 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2014, 09:54 AM توسط ahmadpashaei.)
(10-09-2014, 12:13 PM)'خانم معلم' نوشته: آقای توکلی گفته اندفقط دارندگان مدرک دیپلم وکاردانی حق شرکت درکنکوررادارنداگرمن بخواهم دررشته ی پزشکی دانشگاه آزادبعدازفارغ تحصیلی لیسانس شرکت کنم دقیقا چه خاکی بایدبسرم بریزم؟؟؟؟؟ عزیزم در پست بالایی من که جواب شما رو دادم:
نقل قول:
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
13-09-2014, 10:00 AM
(10-09-2014, 06:14 PM)'موجو' نوشته: ممنون از پاسخ خوب و سریعتون، ولی یک سوال ، یعنی هیچ راهی نیست که در حین تحصیل برای پزشکی بخوونه، مثلا دو ترم اول بره رادیولوژی و بعد مرخصی بگیره و دوباره کنکور بده ؟؟ ببینید از سامانه پرسش و پاسخ سازمان سنجش بپرسید یا حضوری برید از کارشناسای طبقه همکف اون کوچه پشتی بپرسید ولی تا جایی که من می دونم چون دانشجوی روزانه موقعیت ارزشمند فرصت تحصیل رایگان یک نفر رو اشغال کرده اگر انصراف بده یا اخراج بشه شامل محرومیت میشه. یعنی اگر امسال تا قبل ثبت نام کنکور انصراف داد نمیتونه شرکت کنه بلکه باید سال آینده کنکور بده که دوسال دیگه شهریور بره ثبت نام کنه،یعنی دو سال محرومیت بکشه. اگر بازم شبه وجود داره کاری که گفتم انجام بدین و جواب سازمان رو اینجا بگین تا بقیه هم استفاده کنند.
با تشکر
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
13-09-2014, 10:02 AM
(11-09-2014, 04:10 PM)'never' نوشته: سلام من مهندسی کامپیوتر گیلان روزانه قبول شدم میخوام انصراف بدم یک سال بمونم تجربی بخونم پزشکی روزانه اگه قبول شم میتونم بخونم ؟! یعنی الان انصراف بدین و بعد پاییز سال 94 کنکور ثبت نام کنید برای ورودی 1395؟ اگر اینطوره بله. شما محرومیت دوساله رو پشت سر میذارید. ولی امسال نمیتونید کنکور شرکت کنید چون محرومید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
13-09-2014, 10:17 PM
سلام خسته نباشید-من امسال کنکور دادم ولی رتبم خوب نبود اگ یکی از رشته های بدون کنکورو تو دانشگاه ازاد بخونمو دروس عمومیشو باس کنم وقتی سال ۹۴ ک کنکور دادم اگ ازاد دراومدم یکی از رشته های بزشکی باید اون دروس عمومیرو دوباره باس کنم؟خواهش میکنم زود راهنماییم کنید زمان ثبت نام تا دوروز دیگست
13-09-2014, 10:53 PM
(13-09-2014, 10:17 PM)'اقاسعید' نوشته: سلام خسته نباشید-من امسال کنکور دادم ولی رتبم خوب نبود اگ یکی از رشته های بدون کنکورو تو دانشگاه ازاد بخونمو دروس عمومیشو باس کنم وقتی سال ۹۴ ک کنکور دادم اگ ازاد دراومدم یکی از رشته های بزشکی باید اون دروس عمومیرو دوباره باس کنم؟خواهش میکنم زود راهنماییم کنید زمان ثبت نام تا دوروز دیگست سوالتون رو درست و واضح نپرسیدین. حدس می زنم میخواهید الان در یک رشته دانشگاه آزاد ثبت نام کرده و دو ترم بخونید و سال آینده پزشکی آزاد اگر قبول شدین واحدهای مورد قبول/مشترک رو تطبیق بدین؟ من دانشگاه آزاد نبودم و نمی شناسم ولی چون دانشگاه های دولتی اینطورن منطقیه که دانشگاه آزادم واحدهای خودش رو تطبیق بده.دروس دو ترم اول هم در اکثر رشته ها یکسانند
پدرم عزیزم روحتون شاد.
13-09-2014, 11:57 PM
(13-09-2014, 10:02 AM)'ahmadpashaei' نوشته: نه منظورم ورودی 94 بود
نمیشه روزانه رو به شبانه تبدیل کنم بعد انصراف بدم ؟!
14-09-2014, 12:41 PM
سلام برای انصراف دادن از دانشگاه دولتی روزانه باید هزینه بپردازیم؟؟؟این هزینه ها چطور محاسبه میشه؟؟؟
|
|