19-03-2015, 08:12 PM
(19-03-2015, 07:36 PM)'imanhaghgoo' نوشته: سلام
من لیسانس مهندسی صنایع با معدل 15.5 دارم از دانشگاه صنعتی بابل .
ارشدمو تو رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه علامه طباطبایی میگیرم که این ترم پایان ناممو تموم می کنم.
مقاله هایی برای ژورنال داخلی فرستادم ولی هنوز اکسپت نشدن.
می خواستم بدونم بطور کلی برای اپلای ، من برای کجا و به چه شکل می تونم اقدام کنم ؟
ممنونم
قبل از هر چیز باید اعلام کنم که بهتره جزوء این فروم رو که چندی از دوستان با دقت لازم آنها رو تهیه کرده اند را مورد مطالعه قرار بدید و برای آزمون های TOEFL/IELTS و احتمالاً GRE برنامه ریزی داشته باشید. دیگر اینکه، رویکردهای مختلفی رو برای رسیدن به این هدف مهم میتونید پیش بگیرید که هر یک مزایا و معایب خودشون رو دارن. دو مورد رو با هم بررسی میکنیم و تصمیم گیری در نهایت با خودتان خواهد بود. توجه کنید که این دو مورد ممکنه تمام حالتهای موجود نباشه.
1- با توجه به اینکه رشته ارشد شما متفاوت با آنچه هست که در کارشناسی گذروندین شاید نتونین به اندازه کافی در رشته مدیریت از بورس و کمک هزینه های لازم و کافی بهره مند شوید. در مقایسه با رشته های فنی، رشته های مدیریتی تا اندازهای بورسهای رقابتی دارند و داشتن رزومه مناسب، معدل بالا، مقالات با کیفیت، نمرات زبان مناسب و ... بسیار تعیین کننده است. در این حالت پیشنهاد میشه که از این تاپیک بازدید کنید و با دوستان باتجربه ما در این مورد مشورت کنید.
2- مورد بعدیای که مطرح هست اینه که شما برای دوره Master در رشته صنایع اقدام کنید که اگر به بورس و کمک هزینه ها نیاز دارید، باید خدمتون عرض کنم که این مسائل در مورد دوره Master در مقایسه با دوره Phd بسیار کمرنگتر هست و اغلب به صورت کمک هزینه جزئی خواهد بود، یعنی کمک هزینهای که شما در آن نیازمندید قسمتی از هزینه ها رو خودتون تقبل کنید. البته مواردی هم هستن که برای دوره ارشد کمک هزینه ها رو به طور کمال دریافت کرده اند که این دوستان اغلب معدل خوب در دوره کارشناسی و احیاناً مقاله نیز داشته اند. در این حالت پیشنهاد میشه دامنه وسیعی از دانشگاهها را در نظر بگیرید، توجه کنید بسیاری از دانشگاههای آمریکایی به نمره GRE علاوه بر نمره زبان برای بررسی اپلیکشین نیاز دارند. بنا به تجربه و پیشنهاد شخصی من اینکه که، بر اساس معدل و اطلاعاتی که به اشتراک گذاشته اید، تحصیل در مراکز و دانشگاههای کشور فنلاند رو در نظر داشته باشید که در آنها، بر اساس قوانین فعلی، شهریه نمیپردازید و تنها نیازمندید که هزینه های جاری رو تقبل کنید. برای اطلاعات بیشتر این زیر انجمن رو ببینید.
2- مورد بعدیای که مطرح هست اینه که شما برای دوره Master در رشته صنایع اقدام کنید که اگر به بورس و کمک هزینه ها نیاز دارید، باید خدمتون عرض کنم که این مسائل در مورد دوره Master در مقایسه با دوره Phd بسیار کمرنگتر هست و اغلب به صورت کمک هزینه جزئی خواهد بود، یعنی کمک هزینهای که شما در آن نیازمندید قسمتی از هزینه ها رو خودتون تقبل کنید. البته مواردی هم هستن که برای دوره ارشد کمک هزینه ها رو به طور کمال دریافت کرده اند که این دوستان اغلب معدل خوب در دوره کارشناسی و احیاناً مقاله نیز داشته اند. در این حالت پیشنهاد میشه دامنه وسیعی از دانشگاهها را در نظر بگیرید، توجه کنید بسیاری از دانشگاههای آمریکایی به نمره GRE علاوه بر نمره زبان برای بررسی اپلیکشین نیاز دارند. بنا به تجربه و پیشنهاد شخصی من اینکه که، بر اساس معدل و اطلاعاتی که به اشتراک گذاشته اید، تحصیل در مراکز و دانشگاههای کشور فنلاند رو در نظر داشته باشید که در آنها، بر اساس قوانین فعلی، شهریه نمیپردازید و تنها نیازمندید که هزینه های جاری رو تقبل کنید. برای اطلاعات بیشتر این زیر انجمن رو ببینید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers