24-09-2015, 09:41 PM
(21-08-2015, 12:37 PM)nader نوشته: اول که برو نظام وظیفه بگو برگه معرفی به بیمارستان رو بهت بدن
این معافی که میخوای بگیری بهش میگن 2 قطبی
معاف دائم هستش
کسایی بودن سابقه بستری هم نداشتن و گرفتن
سعی کن رو همین تمرکز کنی واسه معافی
(22-08-2015, 03:14 PM)alone_boy نوشته: سلام دوباره
ممنون که ج دادین اقا نادر
من رفتم کمیسیون دوتا کاغذ دادن بهم که برم پیش دوتا روانشناس
توی یکیشون نوشته که تست mmpiهم ازم بگیرن بیست روز دیگه دوباره کمیسیون دارم
هنوز نرفتم پیش اون روانشناسایی که نوشتن ولی خودم دیروز رفتم پیش یه روانشناس دیگه و تست شخصیت رو دادم پیشش همون تستmmpiدر جواب گفت تو شخصیت ضد اجتماعی داری و هراس از جمع و گفت اگه دنبال معافیتی صد درصد معاف میشی
خداکنه که معاف بشم چون واقعا نمیتونم برم
فقط یه سوال. میگن تو گرفتن گواهینامه به مشکل برمیخورم درسته؟واینکه اگه معاف بشم تو کارت معافیتم مینویسن معافیت اعصاب روان یا فقط مینویسه معاف پزشکی؟؟
ممنون میشم جواب بدید
(22-08-2015, 04:44 PM)nader نوشته: خواهش میکنم دوست گرامی
گرفتن این معافی بسیار آسان تر از بقی معافی هاست (در قانون جدید)
اینا چند بار تست ازات میگیرن به صورت کتبی بعدا در آخر هم بهت معافی رو میدن
روزی هم که میری کمسیون اصلا در سدد توضیج دادن چیزی نباش
اگه چیزی پرسیدن مختصر جواب بده
برای گواهینامه بعد جدودا 2 سال میری بکی از همین کلینیک های نظامی و تاییدت میکنند و بعد اونم بگیر اما یکم دردسر داره
روی کارتت کد اون بیماری رو میزنن اسمش رو نمیزنن
سلام دوباره ممنون از پاسخگوییتون
من دوازدهم شهریور کمیسیون اورولوژی برای بیضه ام بود رفتم و بیت و دوم کمیسیون اعصاب روان که رفتم و هر دوتاش کلا یک دقیقه طول نکشید و جوابشم نگفتن به ما اونجا به من گفتن جوابش به نیروی انتظامی حوزه شما داده میشه که تا حداکثر25روز بیاره دم درتون ولی من دیشب یه اس ام اس فرستادم تا از روند کار جویا بشم دیدم نوشته دعوت برای شورای پزشکی رفتم پلیس+10که ببینم جریان چیه گفت احتمالا کمیسیون جواب قطعی نداده و برای همین خواستنت شورا برو از هنگ بپرس،امروز صبح هم رفتم شورا گفتن دوازدهم اینماه ساعت هشت صبح باید اینجا حاظر باشی یکم پیش هم اس ام اس اومده که ده هزار تومن برز به فلان حساب و فلان تاریخ بیا حوزه پزشکی تو هنگ تبریز.حالا بگذریم از اینکه پست این وسط کجاست و نامه های منو نمیرسونه و خودم میرم پی کارام.
سوالم اینه که ایا امکان معافی هست؟چرا خواستن به شورای پزشکی خود هنگ؟اینجا سخت میگیرن یا نه؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین