Flashcards : GRE Psychology
منابع مطالعاتی و نمونه سوالات آزمون GRE Psychology
|
[b]The Best book to prepare for the GRE Psychology[/b]
GRE Psychology (Academic Test Preparation Series), 3rd Edition .Sidney Raphael (Author), L.H. Halpert (Author) Cracking the GRE Psychology Subject Test, 8th Edition (Graduate School Test Preparation) .Princeton Review (Author) Barron's GRE Psychology .Edward L. Palmer Ph.D. (Author), Sharon Thompson-Schill Ph.D. (Author) GRE Subject Test Psychology (Kaplan GRE Psychology) .Kaplan (Author) GRE Psychology w/CD-ROM (GRE Test Preparation).R. Kellogg (Author), R Pisacreta (Author)
لینکهایی که در زیر آورده شده اند حاوی فلش کارتهای خوبی برای GRE PSYCHOLOGY SUBJECT هستند. من مقایسه کردم و دیدم مطالب فلش کارتها کاملا با منابع GRE SUBJECT مطابقت داره. توصیه می کنم اونها رو مطالعه کنید.
GRE Psychology Test Practice Book - By ETS - 2009
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
چکیده روانپزشکی بالینی و علوم رفتاری - ویرایش پنجم
مطالعه این کتاب برای آزمون GRE Subject با توجه به تغییرات عمده ایجاد شده در ویرایش جدید از طرف ETS مورد تاکید قرار گرفته شده است. با تشکر از AVA The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
05-01-2016, 01:55 AM
Myers Psychology - 10th Edition
مطالعه این کتاب برای GRE Psychology توصیه شده است. با تشکر از AVA The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
05-08-2016, 11:07 PM
سلام به دوستان گرامی
ممنون می شم پاسخ بدید: 1. آیا منابع GRE تغییر می کنند؟ یا بهتره بپرسم آیا نمونه سوالاتی که از 8 یا 10 سال پیش باشه الان هم مفیده یا اینکه با دانش جدید انطباق داده می شه و ممکنه کتابهای قدیمی فاقد نمونه سوال از موضوع باشند؟ 2. آیا هم General GRE باید داد و هم Subject? 3. آیا آزمون GRE روانشناسی در ایران برگزار می شه؟ 4. من در سایتهای رسمی دانشگاه ها گزینه ای برای مدارک لازم برای درخواست رو وپیدا نمی کنم. آیا در فصل خاصی روی سایت می گذارند یا باید ای میل بزنم؟ ببخشید که سؤالاتم زیاد شد امیدوارم پاسخشون برای افراد دیگه هم مفید باشه بسیار ممنونم
23-08-2020, 12:15 AM
(07-06-2012, 07:39 AM)AVA نوشته:سلام ببخشید میشه لطف کنید قسمت یا قسمت های بعدی این فایل که ارسال کردید رو بفرستید. فکر کنم برای کتاب کاپلان بوده |
|