13-11-2012, 01:33 PM
ببخشید من این طور که از صحبتهای دوستان متوجه شدم یعنی اگر ما گرایشمون امنیت اطلاعات باشه گرفتن پذیرش کمی مشکل میشه؟برای همه کشورها اینطوریه؟
everythings gonna be alright
آیا رشته امنیت شبکه برای تحقیق و ادامه تحصیل مناسب است؟
|
13-11-2012, 01:33 PM
ببخشید من این طور که از صحبتهای دوستان متوجه شدم یعنی اگر ما گرایشمون امنیت اطلاعات باشه گرفتن پذیرش کمی مشکل میشه؟برای همه کشورها اینطوریه؟
everythings gonna be alright
04-01-2013, 12:12 AM
درود
رفتن دوره های اموزشی ceh و cisco در زمینه امنیت میتواند کمکی باشد برای ادامه تحصیل و نشر بهتر مقاله در این زمینه ؟
04-01-2013, 10:02 AM
این دورهها برای ادامه تحصیل و انجام کارهای تحقیقاتی ارزش چندانی ندارند و هدف اصلیشون تربیت مهندسین یا تکنسینهایی برای انجام کارهای عملی در شرکتهاست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
کسی می تونه چند موضوع تحقیقاتی در زمینه امنیت معرفی کنه که شانس پذیرش رو بالا ببره و برای گرفتن ویزا مشکل ایجاد نکنه؟
نمیدونم شانس پذیرش رو میبره بالا یا خیر
اما موضوع cloud computing خیلی خیلی جای کار داره شما میتونی security in cloud computing رو بررسی کنی که از طریق را های مختلف این امنیت تامین میشه مثلvirtualization - یا trust platform یا data secure in cloud computing کلا یکی از مباحثی که خیلی تو cloudداره بررسی میشه امنیت در ابر است موفق باشید
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
05-01-2013, 03:08 AM
(04-01-2013, 04:47 PM)bzz نوشته: نمیدونم شانس پذیرش رو میبره بالا یا خیرممنون از راهنماییتون موضوع جالبیه منم علاقه دارم. پس این مباحث دیگه حساسیتی برای گرفتن ویزا ایجاد نمی کنه؟ با تشکر. موفق باشید
05-01-2013, 10:56 PM
موضوعهای پیشنهادی bzz عزیز، موضوعات خوبی هستند و بحثهای بهروز و داغی محسوب میشن، اما این که برای ویزا حساسیت ایجاد میکنند یا خیر رو نمیشه خیلی راحت گفت. ممکنه برای ویزای امریکا حساسیت ایجاد بکنند. ضمن این که متاسفانه ویزا زیاد قاعده و قانون مشخصی نداره و هر چند وقت یک بار رشتههایی که حساسیت بهش بیشتره عوض میشه. به عنوان مثال رشته هوا فضا که حساس حساب میشد امسال خیلی بهتر ویزا گرفت تا بسیاری از گرایشهای مکانیک و مواد. مبحث امنیت هم از اون رشتههاست که ممکنه حساسیت ایجاد کنه، هر چند که خود من با همین زمینه کاری از امریکا ویزا گرفتم و کمتر از یک ماهه هم کلیر شدم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
06-01-2013, 02:15 PM
(05-01-2013, 10:56 PM)Babak نوشته: موضوعهای پیشنهادی bzz عزیز، موضوعات خوبی هستند و بحثهای بهروز و داغی محسوب میشن، اما این که برای ویزا حساسیت ایجاد میکنند یا خیر رو نمیشه خیلی راحت گفت. ممکنه برای ویزای امریکا حساسیت ایجاد بکنند. ضمن این که متاسفانه ویزا زیاد قاعده و قانون مشخصی نداره و هر چند وقت یک بار رشتههایی که حساسیت بهش بیشتره عوض میشه. به عنوان مثال رشته هوا فضا که حساس حساب میشد امسال خیلی بهتر ویزا گرفت تا بسیاری از گرایشهای مکانیک و مواد. مبحث امنیت هم از اون رشتههاست که ممکنه حساسیت ایجاد کنه، هر چند که خود من با همین زمینه کاری از امریکا ویزا گرفتم و کمتر از یک ماهه هم کلیر شدم.خیلی ممنون از پاسختون. متوجه شدم که سال به سال شرایط متفاوت میشه.
06-01-2013, 06:14 PM
(22-07-2012, 10:31 AM)Babak نوشته: نمیدونم چرا بعضی از دانشگاهها در سطح کارشناسی رشتهها رو این قدر تخصصی میکنند و نمیدونم در این مقطع شما چه دروسی رو خواهید گذروند، اما در کل امنیت نرمافزار و شبکه از IT به نظر من بهتره. هدف رشته IT عموما تربیت افرادی هست که بتونند از پس پشتیبانی شبکه و سیستمهای کامپیوتری بربیاند و به همین خاطر رشته IT برای کسانی که قصد ادامه تحصیل و گرفتن دکترا دارند رشته مناسبی نیست و از این نظر رشته امنیت رشته بهتری خواهد بود.درود دانشگاه ما رشته مهندسی فناوری اطلاعات با گرایش امنیت اطلاعات اورده و دروس مربوط به امنیت : اصول و مفاهیم رمزنگاری ، امنیت سیستم ها و شبکه های رایانه ای ، مدل ها و استانداردهای امنیت اطلاعات ، امنیت در سیستم عامل ، امنیت بانک های اطلاعاتی ، مهندسی نرم افزار امن ، قراردادهای ارتباطی امن ، معماری امنیت اطلاعات ، نفوذگری شبکه . با توجه به این دروس و پودمانی بودن دوره ایا ارزش 1 سال طولانی شدن تحصیل دارد ؟
07-01-2013, 10:00 AM
عناوین دروس که خیلی خوب به نظر میرسند و تقریبا تمام مباحث اصلی امنیت رو پوشش میدند. طبیعتا عنوان تنها کافی نیست و باید محتوا و کیفیت ارائه دروس هم مورد توجه قرار بگیره، اما به فرض این که محتوای خوبی برای این درسها ارائه بشه، به نظر من با گذروندن این دوره شما تمام مبانی و اصول مورد نیاز برای امنیت رو فراخواهید گرفت و به نظر من ارزش یک سال رو داره.
(ضمنا من نمیدونم پودمانی یعنی چی!)
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|