28-03-2013, 11:05 PM
(28-03-2013, 08:40 PM)'Mr-Voltage' نوشته:دروود حامد جان، خیلی خوش اومدی به فروم اکادمیا.
در ضمن سال نوی ما هم مبارک باشه. ببین داداشم، من کلاً از شرایطی که ارائه دادی چند نکته رو به مطلب شما اضافه کنم که بهتر بتونی تصمیم بگیری، اولاً که فاند برای شما با توجه به معدل و نداشتن نمره زبان خیلی سخته!! نکته بعدی بایستی ببینی به چه رشته مهندسی علاقه داری؟!! در کشورهای مورد نظر کامپیوتر و برق و مکانیک از چشم انداز خوبی برخوردارند بنابراین می تونی حول این رشته ها جستجو کنی. در کل اگر بخواهم از نکات مهم صحبت کنم اینه که بیشتر رشته های مهندسی در کشورهای مورد نظر شما با زبان رایج خودشان ارائه میشه و من به جرات میتونم بگم هیچ فاند یا کمک هزینه ای برای مقطع لیسانس Undergradute ندیدم!!!! حالا میخواهم ازت خواهش کنم اگر بتونی با دانش پایه ای که داری برای یک دانشگاه خوب ایران لیسانس رو بگذرونی و برای فوق با یک رزومه کامل و عالی اقدام کنی.
امیدوارم گرفته باشی منظورم.
ازاد اندیش باشی
ممنون عزیز کمک خیلی خوبی کردی ، خودمم طی بررسی هایی که امروز داشتم به این قضیه پی بردم که ظاهرا زیاد امیدی برای مقطع کارشناسی نیست و حرف شما هم که کلا قضیه رو برام روشن کرد . علاقه مندیم اول به برق هست و بعد هم کامپیوتر
خیلی کمک کردید ، سپاس .
خیلی کمک کردید ، سپاس .