30-08-2015, 05:22 PM
(30-08-2015, 03:18 PM)nader نوشته: بله دوست عزیز
بنده هم عرض کردم مراجعه کنید مراحلشو بهتون خواهند گفت
شما میتونید با وثیقه پاسپورت بگیرید
درسته. این سامانه نشا به چه دردی میخوره؟ باید مدارک رو اونجا اپلود کرد؟
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل
|
30-08-2015, 05:22 PM
(30-08-2015, 03:18 PM)nader نوشته: بله دوست عزیز درسته. این سامانه نشا به چه دردی میخوره؟ باید مدارک رو اونجا اپلود کرد؟
30-08-2015, 05:26 PM
(30-08-2015, 05:22 PM)Madridista نوشته: درسته. این سامانه نشا به چه دردی میخوره؟ باید مدارک رو اونجا اپلود کرد؟ از روند این سامانه خبری ندارم اما درست ترین کار مراجعه به مراکز پلیس +10 هستش اونا قانون رو به روز میدونن خروج مشمولین و مقدار وثیقه مدام در حال تغییر قانونه موفق باشید ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید
31-08-2015, 08:29 PM
ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم ولی محل مربوطش در فروم پیدا نکردم تا اونجا مطرح کنم
من پاسپورت دارم. پاسپورتم رو وثیقه گذاشتم تا برام صادر شد عضو بنیاد ملی نخبگان هستم ( طلای المپیاد دارم) خواستم بدونم از طریق بنیاد میشه بدون گذاشتن وثیقه برای ادامه تحصیل از کشور خارج شد؟ سایت خود بنیاد توضیحاتش خیلی ناقص بود (31-08-2015, 08:29 PM)mj.sarfi نوشته: ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم ولی محل مربوطش در فروم پیدا نکردم تا اونجا مطرح کنم درود شما برای خروج از کشور 2 راه داری یا اینکه کارت پایان خدمت یا سربازی و یا وثیقه یه موردم هست که موسسه یا سازمانی (مثل رفتن به المپیاد یا تیم ملی مثلا) این کار را انجام میده این واضجه که نمیتونین از طریق بنیاد بدون وثیقه خروج کنید اما شما میتونید چون عضو بنیاد نخبگان هستید یه دوره ی کوتاه سربازی بگذرونید و کارت پایان خدمت بگیرید از بنیاد مربوطه سوال کنید تمامی مراجلشو خواهند گفت به شما من دقیقا مراجلشو نمیدونم که خدمتتون عرض کنم اما دوستایی داشتم که از این راه اقدام کردن موفق باشید ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید
31-08-2015, 08:53 PM
(31-08-2015, 08:29 PM)mj.sarfi نوشته: ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم ولی محل مربوطش در فروم پیدا نکردم تا اونجا مطرح کنم بر اساس قوانین جدید بنیاد نخبگان نیروهای مسلح، اگر در حال انجام پروژه باشید، شما نمیتونید به قصد تحصیل (طولانی مدت) از کشور خارج شید (با وثیقه یا بدون وثیقه) ولی برای مراجعه های کوتاه مدت هر زمان که مایل باشید تنها با تعهد محضری و معرفی ضامن کارمند یا بازاری میتونید از کشور خارج بشید.
تا چندی پیش به قصد تحصیل هم میتونستید خارج بشید ولی به دلیل خارج شدن و برنگشتن بعضی از دوستان چند ماهی هست که قوانین جدید برقرار شده و متأسفانه مجوز تحصیل توسط بنیاد صادر نمیشه.
اگر منظورتون از بنیاد نخبگان، بنیاد نخبگان ایران هست (با بالایی اشتباه نگیرید)، در این صورت فرقی با شخص دیگری ندارید و این امکان خروج بدون وثیقه برای تحصیل تا جایی که من اطلاع دارم دیگر مطرح نیست.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
26-09-2015, 04:10 PM
سلام
من چند روز پیش نامه آفرم اومد برای یکی از دانشگاههای آمریکا برای ترم بهار. برای این که اینجا کارای آزاد کردن مدرک و گرفتن پاسپورتم رو انجام بدم ازم i20 می خوان. از اون ور هم دانشگاه آمریکایی برای صدور i20 پاسپورت می خواد که من ندارم. حدود 9ماه از فارغ التحصیلیم می گذره. چی کار باید انجام بدم تا مشکلم حل شه؟ مرسی.
30-09-2015, 02:48 PM
سلام خسته نباشین
ببخشید یه سوال داشتم که تو فروم پیداش نکردم البته شاید هم دقیق مطالعه نکردم من 15 شهریور درسم تموم شد و تا یک سال هم طبق قانون جدید وقت دارم برای تعیین تکلیف سربازیم بعد من میخوام اپلای کنم و از کشور خارج بشم ولی بعد از فارغ التحصیلیم گفتن که تا وقتی وضعیت سربازیت مشخص نشه نمیتونیم بهت ریز نمرات بدیم الان من باید چیکار کنم ؟ چطوری اپلای کنم بدون ریز نمرات ؟ ریز نمرات تا یک ترم پیشم رو دارم البته، ترجمه شده و مهر خورده و همه چی لطفا منو راهنمایی کنید دانشگاهم هم دانشگاه آزاد واحد تهران-شماله خیلی ممنونم
16-11-2015, 07:07 PM
من تقریبا یک هفته هست که مجوز خروج برام نزدن میتونم بدونم مشکل ازکجا هست ؟
16-11-2015, 07:32 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 16-11-2015, 07:39 PM توسط automotive.)
(26-10-2015, 06:17 PM)مهمان نوشته: سلام....خدا قوت سلام بر شما مهمان گرامی بستگی به شرایط شما داره، لینک زیر، صفحه رسمی سازمان وظیفه ی عمومی، به تفصیل تمام شرایط و مقدار و نحوه ی وثیقه که میشه پول نقد و یا ضمانت نامه بانکی است رو کاملا واضح و گویا توضیح میده. http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&site...ageid=3073 موفق باشید It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
|
|